Blanca

05/2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

 

2.2.2018

Blancan rohkaistuminen on edennyt sijaiskodissa hyvin ja pari päivää sitten saavutettiin se suuri askel kun Blanca päätti ensimmäistä kertaa hypätä kotihoitajan syliin. Ensijärkytyksen hälvettyä Blanca totesi, että hänestä taitaakin tulla sylikissa ja kotihoitajan syliin on kiivetty nyt jo useammankin kerran. Pitkiä aikoja Blanca ei vielä sylissä viihdy, mutta muuten huomio on mieluista ja sitä tullaan itsekin hakemaan. Blancan hyrinämoottorikin on käynnistynyt. Blanca kaipaa selkeästi seuraa ja odotteleekin uutta kotia, jossa pääsisi lajitoverin seuraan.

9.1.2018
Blanca synnytti neljä pentua (Alicia, Carla, Rico ja Mario) kotihoitopaikassa syyskuun lopulla. Alku oli pennuille ja emolle vaikea, koska maitoa ei meinannut tulla. Pentuja ruokittiin alkuun käsin, mutta onneksi emon rentoutumisen myötä myös maidontuotanto alkoi.

Blanca oli alkuun kotihoitopaikassa arka, mutta on rohkaistumassa kovaa vauhtia. Pentujaan Blanca hoiti rakkaudella eikä kokenut ihmistä pennuille uhaksi. Blanca rakastaa seurata perheen puuhailua vähän sivummasta, mutta aamuisin Blanca saattaa jo makoilla sängyn jalkopäässä toivottamassa isäntäväelle hyvää huomenta. Sylikissa Blanca ei ainakaan vielä ole, mutta kärsivällisessä kodissa, kissakaverin seurassa Blancasta tulee varmasti rakastettava perheenjäsen.