Blacky

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Blacky on sosiaalinen ja leikkisä kissapoika, joka tykkää herkuista ja painileikeistä veljiensä kanssa. Se etsii kotia joko yhdessä veljiensä kanssa, tai  kotia jossa sen kaverina olisi toinen nuori ja leikkisä poikakissa.

 

1.12.2019

Suuren kiinnostuksen vuoksi toistaiseksi Blackysta ei oteta lisää tiedusteluja vastaan

 

25.11.2019

Blacky oli arviolta 6-7 viikon ikäinen, kun se löydettiin nälkäisinä kahden veljensä, Shaggyn ja Taggyn, kanssa varastorakennuksesta Espoosta. Poikien emoa ei enää yrityksistä huolimatta kuulunut, joten pennut ovat kasvaneet luovutusikäisiksi ilman emon hoivaa. Pennut olivat aluksi arkoja, mutta rohkaistuivat aikaa myöten ja ovat nykyään sosiaalisia ja leikkisiä, täysin normaaleja kissanpentuja.

Blacky on kolmikosta kaikkein persoin herkuille, joilla siitä saa erittäin hyvän kaverin. Ajasta ilman emon hoivaa, sille on jäänyt tavaksi asettua Shaggyn viereen kehräten ja lussuttaen veljensä mahanalusen märäksi. Blackylla on hännänpäässä useampia mutkia, mutta se ei ole terveyshaitta vaan lähinnä persoonallinen piirre Blackyn muutoin niin pantterimaiseen ulkonäköön.  Blacky sietää kyllä sijaiskodin koiraa, mutta ei juurikaan siitä välitä.

Blackie toivoo tulevaisuuden kodiltaan paitsi ihania ihmisystäviä, myös leikkisää nuorta poikakissaa kaveriksi painileikkeihin ja myöhäisiltojen rallikisoihin. Vaihtoehtoisesti se voisi muuttaa yhdessä Taggyn tai Shaggyn kanssa loppuelämän kotiin.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Blacky

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.