Blacky

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Blacky on sosiaalinen ja leikkisä kissapoika, joka tykkää herkuista ja painileikeistä veljiensä kanssa. Se etsii kotia joko yhdessä veljiensä kanssa, tai  kotia jossa sen kaverina olisi toinen nuori ja leikkisä poikakissa.

1.1.2020

Blacky sai kodin pääkaupunkiseudulta toisen poikakisun kaverina

1.12.2019

Suuren kiinnostuksen vuoksi toistaiseksi Blackysta ei oteta lisää tiedusteluja vastaan

 

25.11.2019

Blacky oli arviolta 6-7 viikon ikäinen, kun se löydettiin nälkäisinä kahden veljensä, Shaggyn ja Taggyn, kanssa varastorakennuksesta Espoosta. Poikien emoa ei enää yrityksistä huolimatta kuulunut, joten pennut ovat kasvaneet luovutusikäisiksi ilman emon hoivaa. Pennut olivat aluksi arkoja, mutta rohkaistuivat aikaa myöten ja ovat nykyään sosiaalisia ja leikkisiä, täysin normaaleja kissanpentuja.

Blacky on kolmikosta kaikkein persoin herkuille, joilla siitä saa erittäin hyvän kaverin. Ajasta ilman emon hoivaa, sille on jäänyt tavaksi asettua Shaggyn viereen kehräten ja lussuttaen veljensä mahanalusen märäksi. Blackylla on hännänpäässä useampia mutkia, mutta se ei ole terveyshaitta vaan lähinnä persoonallinen piirre Blackyn muutoin niin pantterimaiseen ulkonäköön.  Blacky sietää kyllä sijaiskodin koiraa, mutta ei juurikaan siitä välitä.

Blackie toivoo tulevaisuuden kodiltaan paitsi ihania ihmisystäviä, myös leikkisää nuorta poikakissaa kaveriksi painileikkeihin ja myöhäisiltojen rallikisoihin. Vaihtoehtoisesti se voisi muuttaa yhdessä Taggyn tai Shaggyn kanssa loppuelämän kotiin.