Björn (nyk. TuuTuu)

Lisätty sivulle: 2011-08-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Björn (nyk. TuuTuu)
13.5.2017 Björn sai kodin kotihoitopaikastaan kahden muun kissan kaverina.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.10.2017 Tuutuu on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa! Vekkulimainen Tuutuu tulee hienosti toimeen kodin muiden kissojen kanssa. Tuutuun voikin löytää pesemästä tai leikkimästä kodin muiden kissojen kanssa. Päivällä on hyvä köllötellä sohvalla muiden vieressä. Tuutuun rutiineihin kuuluu muistuttaa hoitajia ruoka-ajoista puskemalla ja kehräämällä vieressä. Tuutuun hoitajat ovat kovin tykästyneitä tähän sosiaaliseen energia- pakkaukseen!

***

Leikattu uros, noin 6 v. Kotihoidossa Helsingissä.

12.4.2017 Björn palautui yhdistykselle etsimään kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

***

5.10.2011 Björn ja Piiparinen muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Urospentu, noin 3,5-4 kk (syyskuussa 2011) kotihoidossa Vantaalla

22.9.2011 Reipas ja iloinen Björn kävi eilen tehosterokotuksella ja täytyy sanoa että tämä kollinpoika on niin reipas ja suloinen tuttavuus, että harvoin tällaista kaveria tapaa. Eläinlääkärikin kehui pojua oikein komeaksi kaveriksi!

13.9.2011 Muut sisarukset ovat jo pääseet koteihin, joten missä olisi Björnin oma koti? Björn tykkää koirista, kissoista ja varsinkin ihmisiä se rakastaa! Tosi rento ja joviaali kaveri jolla on kova kehräysääni:)

1.9.2011 Benny ja Björn ovat tosi reippaita ja kauniita (tai ehkä pitäisi sanoa pojista että komeita) ja hyrinäpoikia, jotka näyttävät kuvissa jotenkin isommilta kuin ovatkaan. B&B ovatkin nyt kaikin puolin valmiita lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen, sillä siskot Agnethan & Anni-Frid lähtevät huomenna yhdessä omaan kotiin.

26.8.2011 Sisarukset Björn, Benny, Agnetha ja Anni-Frid odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Vantaalla.