Bitti

Lisätty sivulle: 2007-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bitti
29.2.2008 Bitti muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.3.2008 lisätty uusi kuva omasta kodista

4.3.2008 Hei, Bitti on kotiutunut odotettua paremmin. Jo perjantaina se tutki innokkaasti paikkoja ja muutamien tuntien päästä jo kiipesi syliin (Ja siitä se ei hevillä ole lähtenyt viimeiseen kolmeen päivään). Todella rohkea ja utelias kaveri, ollaan todella ylpeitä pikkuisesta.

WC:n tajusi heti, raapimisseinä ja pallo ovat vielä hiukan hakusessa, kissanminttukaan ei tunnu auttavan. Kumminkin hyvätapainen ja itsenäinen seikkailija, tuntuu että luonteeltaan sopiva ainoaksi kissaksi (ainakin huomion pitää välillä kohdistua vain häneen (: )

Ruokaa syönyt vaihtelevasti, raksut ovat parhaimpia mutta purkkiruokaa on jätetty lautasille. Selkeä suosikki on Almo Naturen kittenin kana mutta muut on vähän mennyt puoliksi hukkaan kun ei tunnu kelpaavan. Nirsoko vai? Muita merkkejä joita olemme kokeilleet: Nutro choice kalkkuna, Natural Choicen liha ja kana sekä Caratin sydän nyt ainakin esimerkkeinä.

Strerilisaatiota olimme varaamassa, mutta lähimmällä eläinlääkärillä oltiin hiukan epäileviä voiko alle vuoden ikäistä kissanpentua leikata. Kommentti ei kumminkaan ollut eläinlääkärin vaan ajanvarauksen hoitajan, joten olemme nyt varaamassa sterilisaatiota pääsiäisen jälkeen, kunhan ajat tulevat varaukseen. Ja ensi kerralla emme panikoi ajanvarauksen puheista vaan kysymme vaikka suoraan itse eläinlääkäriltä.

Mutta Summa summarum, niin kissa kuin me olemme onnellisia ja tyytyväisiä. Bitti on todellakin vienyt meidän sydämemme ja yritämme olematta hemmottelematta sitä liikoja, mutta vaikeaa se on tuommoisen purinakoneen edessä (: Kiitoksia paljon, kun autoitte alkuun Bitin kanssa ja edes mahdollistitte Bitin tulon meille.

***

UROS, noin 5kk (helmikuussa 2008)/Vantaalla

31.1.2008 Mikäs on vialla kun pikkuinen Bitti on vieläkin kotia vailla? Toivottavasti se oma koti löytyisi pian tällekin pikkumiehelle jotta pääsisi ihan omassa kodissa varttumaan pennusta aikuiseksi.

27.12.2007 Bitti on sosiaalinen pikkumies. Monen mielestä Bitti saattaa näyttää vaan kovin tavalliselle pikkukissalle, mutta mielestäni se on oikein suloinen ilmestys läikikkäine naamoineen:)

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.