Binomi

2022-2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Binomi on aktiivinen ja seurallinen nuori kolli, joka etsii kotia yhdessä veljensä Genomin kanssa.

8.6.2024

Tämä oranssi seikkailija tulee ovelle vastaan, ja osallistuu mielellään kaikkiin arkiaskareisiin silloinkin, kun hän on lähinnä tiellä. Nälkäisenä tai väsyneenä Binomi saattaa ottaa ihmistenkin kanssa leikkiessään hampaansa avuksi. Kissa ei pure kovaa eikä ilkeyttään, mutta ei tästä syystä välttämättä ole täydellinen valinta esim. pikkulapsiperheeseen. Kantokoppaan Binomin saa useimmiten vain avaamalla oven, jonka jälkeen kissa kipittää sinne vapaaehtoisesti.

Genomi ja Binomi ovat kodinvaihtajia, joiden tarkka ikä ei ole tiedossa. Molemmat kissat rakastavat ihmisten seuraa, syliä ja silityksiä. Mielipiteensä asioihin he tekevät selväksi maukumalla. Binomi on heistä rohkeampi, mutta ei Genomikaan ujo ole, ainakaan saatuaan hetken tarkkailla tilannetta. Energiset kissat leikkivät paljon toistensa kanssa, mutta kaipaavat myös uudelta omistajalta paljon aktivointia ja leikittämistä. Kiipeileminen ja ympäristön tutkiminen kiinnostavat valtavasti, joten uuden kodin olisi hyvä arvioida kissaturvallisuuttaan. Ruokailut ja hiekkalaatikolla käynti sujuvat hienosti. Kissat antavat käsitellä itseään monipuolisesti.

Binomi ja Genomi kävivät sijaiskotijakson aikana eläinlääkärissä, jossa heidät muun muassa leikkautettiin ja todettiin perusterveiksi. Molemmista kissoista lähtee runsaasta harjailusta huolimatta paljon karvaa, eli tätä kaksikkoa ei voi kuvailla allergiaystävälliseksi. Muuten nämä kaverukset ovat melko helppohoitoisia, ja lähtisivät mielellään loppuelämän kotiinsa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Hanna / 0452212535

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

hannarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Binomi

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.