Bing

Lisätty sivulle: 2011-06-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bing
28.10.2011 Bing muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Urospentu, noin 3kk heinäkuussa 2011, Helsingissä

29.7.2011 Muut pennut ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa, mutta Bing vielä odottelee sitä omaansa… Veljien lähdön jälkeen ennen jotenkin oman tiensä kulkija-tyypistä on tullut supersosiaalinen rakkauspakkaus jonka kehräykselle ja puskemiselle ei tule loppua laisinkaan. Paras paikka loikoilla onkin hoitotädin leuan alla, ja yötkin nukutaan mieluiten polvitaipeessa.

Nelikuiseksi pennuksi Bing on mielestäni harvinaisen järkevä :P eli vaikka leikkisyyttä ja vauhtia riittää, ei tätä poikaa enää hyperaktiiviseksi voi väittää, ja pikkupentujen ihanat tavat – sormien ja varpaiden jahtaaminen, housunlahkeissa kiipeily jne – ovat mussukalla jääneet unholaan.

Hoitopaikassa Bing on ystävystynyt aran Viktor F-kollin kanssa, ja myös osoittanut tulevansa erinomaisesti toimeen reippaammankin aikuisen kissan kanssa. Uusia kissoja tavatessaan Bing on ollut avoimen tuttavallinen muttei tungetteleva. Hoitotädin hartain toive olisikin että Bing saisi uuteen kotiinsa mukaan Viktor-pojan. Bing kyllä solahtaisi laumaan kuin laumaan (yksin jäädessään Bingiä itkettää, joten hakusessa olisi ilman muuta koti toisen kissan seurana), mutta ihmisiä pelkäävä ja kissojenkin kanssa melko varovainen Viktor on saanut Bingistä täydellisen seuralaisen. Bingin puuhia seuratessa Viktor on selvästi aikaisempaa rennompi ja aktiivisempi, ja Bing puolestaan ihannoi isompaa kaveriaan vaikkei tosiaankaan ymmärrä miksi toisen on juostava piiloon milloin mitäkin…

15.6.2011 Alvin, Egon, Vidar ja Bing ovat Kissapuutarha-projektin nuorimmaiset, jotka tulivat hoitokotiin noin neliviikkoisina. Kaikki neljä ovat reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kollinalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden herrojen kanssa todella leppoisasti, ja muutenkin kyseessä tuntuu olevan hyvinkin mutkaton ja normaali nelikko. Luovutusikäisiä pojat ovat heinäkuun puolivälissä, ja sitä ennen heihin saa sovittaessa käydä tutustumassa hoitokodissa Helsingissä.

Bing on itsenäinen, hörökorvainen pennunrötkäle, jonka löytää taatusti ruoka-aikaan lautasen ääreltä, muina aikoina sitten vedetään rallia tuhatta ja sataa ympäri hoitohuonetta. Jos Bing sattuu olemaan raukealla mielellä, se jää mielellään nauttimaan rapsutuksista, mutta varsinaiseksi sylikissaksi herra on ainakin tällä hetkellä liian vauhdikas ;). Bing on pentueen puheliain tyyppi, muttei mitenkään erityisen kovaääninen.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.