Billi

Lisätty sivulle: 2009-08-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Billi
18.8.2010 Billi sai kodin Tuusulasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.4.2013 Tästä on jokunen vuosi kulunut, mutta Bilillä mene todella hienosti täällä meillä. Muutama kuva Billi pojusta. Bilillä on nykyään myös kaveri, Miako, musta narttu kissa jonka kanssa tykkää kovasti leikkiä, varsinkin öisin kun kaikki nukkuu :D Terveisin, Teemu

***

Leikattu uros, noin 2-3v.

14.8.2009 Billi on Virumaan tarhalla oleva iso musta-valkoinen kollipoika. Billi on n. 2-3-vuotias ystävällinen ja kiltti uros. Rakastaa sylissä olemista ja paijaamista. Tulee muiden kissojen kanssa toimeen tarhalla. Osaa käydä hiekkalaatikolla.

Billi matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Billi asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Billi on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.