Bill

Lisätty sivulle: 2008-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bill
27.9.2008 Bill ja Bob muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

27.9.2008 Hieman kissapoikia jännitti uudessa kodissa alkuun, mutta joidenkin tuntien päästä alkoi Bill jo tutkia asuntoa. Molemmat ovat oikeita kehräyskoneita ja seuranhakijoita eli pian ne uudessa kodissakin alkavat vaatimalla vaatia seuraa.

***

Urospentu, noin 4kk (syyskuussa 2008)/Espoossa

“Moi! Mä oon Bill! Tulin uuteen hoitopaikkaan syyskuun 3. päivä 2008 neljän sisareni kanssa, joista kolme on jo päässeet tai pääsemässä uuteen kotiin. Mua ne ei ottaneet ne kodit vielä, koska olen niin reipas ja sosiaalinen, että saan kuulemma kodin aivan varmasti. Saanhan? Oletko se juuri sinä? Toi mun Bob-veli voisi lähteä mun mukaan, jos teille vain mahtuu, kun me ollaan söpöjä, ystävällisiä, leikkisiä ja sosiaalisia pentuja molemmat ja tykätään kovin toisistamme ja toistemme kanssa leikkimisestä. Mutta voin mä lähtee yksinkin, mutta kissakaveri olis kyllä kiva juttu, kun mä rakastan leikkiä.

Mä olin pentueestamme ensimmäinen, joka alkoi uudessa hoitopaikassa leikkiä ja syödä,mua ei liikoja jännitä. ja kun mua silitetään niin mä hyrisen kuin pieni traktori. Mä tosiaan tykkään leikkiä ja olla siliteltävänä, sylissäkin olen jo jees muinaisista karuista kokemuksistani huolimatta. Ottaisiks sä mut leikki- ja paijailukaveriksesi ja antaisit mulle ihanaa ruokaa, lämpöä ja rakkautta?

Huom pystymme vastaamaan epäsäännöllisiin aikoihin, jätä viesti vastaajaan tai soita myöhemmin uudestaan.

1.9.2008 Kissasisarusten kotihoitaja joutuu pian lähtemään ulkomaankomennukselle pariksi kuukaudeksi, joten tällä sisarusparvella olisi kiire päästä omaan kotiin!

29.8.2008 Sisarukset, Bale, Benga, Bongo, Bill ja Bob meinasivat kokea julman nälkäkuoleman, mutta nyt ne odottavat onneksi omaa kotia kotihoitopaikassa.

Kertomus: Viisi kuukauden ikäistä pentua oli muurattu kellarin ja jätetty kuolemaan nälkään. Pikkuinen Bill on superystävällinen ja ihmisrakas, haluaa aina olla vieressa ja sylissä, kehrää ja suukottaa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.