Bibi

Lisätty sivulle: 2016-11-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bibi
28.12.2016 Bibi sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.1.2017 Bibi on kotiutunut tähän mennessä todella hyvin. Olen hieman yllättynyt kuinka nopeasti tämä tapahtui. Ensimmäisen illan Bibi piiloili, mutta on kuitenkin rohkaistunut siitä ja nyt jo kiehnää jaloissani. Bibi on innokas leikkimään huiskalelulla ja kulkee asunnossa, kun omistaisi sen. Suosikkipaikkakin on löytynyt ikkunalaudalta, josta pääsee tarkkailemaan pihapiirin menoa. Raapimispuu oli Bibille hankittava nopeammin kuin olin aiemmin suunnitellut, koska mattoni selvästi muuten toimivat kynsien raaputtelupaikkana. Uuden kodin rapsahtelut ja naapurien kolistelut kissaa vielä hieman ihmetyttävät, mutta selvästi tässä pikkuhiljaa ollaan kotiuduttu.

***

Leikattu naaras, noin 6 v, kotihoidossa Helsingissä.

7.12.2016 Missä olisi Bibin ikioma koti? Bibi on hieman enemmän taloksi asetuttuaan alkanut tulla nukkumaan sängyn jalkopäätyyn ja tervehtii kotihoitajaa aamuisin kovasti kehräämällä sekä jalkojen tarpomisella. Bibiä on alettu totuttamaan myös syömään raakaa naudan jauhelihaa sekä kanansydämiä, mutta toistaiseksi ne maistuvat vain märkäruokaan sekoitettuna. Bibin lempipuuhia on leikkiminen ihmisten kanssa ja sen suosikkeja tuntuvat olevan kaikki narujen päähän sidotut lelut sekä viuhkat.Huomiota sekä leikkikaveria Bibi tulee määrätietoisesti itse hakemaan, jos ei niitä päivän aikana ole muuten riittävästi saanut.

8.11.2016 Bibi saapui Rekku Rescuelle kotia etsimään, sillä kissa ei tullut toimeen edellisen kodin koiran kanssa.

Bibi on sosiaalinen sekä leikkisä kissatyttö, joka rakastaa huomionosoituksia ja haluaa olla mukana seuraamassa kodin tapahtumia. Bibi tykkää, kun sille jutustelee ja se vastailee välillä takaisin hiljaisella purinalla ja maukumisella.

Hoitopaikkaansa saavuttuaan Bibi tutustui ympäristöönsä suurella uteliaisuudella ja pienen alkuarkuuden jälkeen sekä herkkujen avulla kissasta sai pian siliteltävän sekä kehräävän kaverin. Uusiin ihmisiin Bibi siis suhtautuu hieman varauksella, mutta antaa silitellä itseään varsin pian hieman tutustuttuaan. Miksikään sylikissaksi Bibi ei ainakaan vielä ole osoittautunut. Nostaminen onnistuu, vaikka Bibi sitä hieman jännittääkin. Kovin helposti Bibi ei ainakaan pure tai käytä kynsiään, mutta se osaa liian tungettelevasta silittelystä varoittaa napakalla tassun lyönnillään. Mukavalta tuntuvaan silittelyyn kissa vastaa pian alkavalla hurinalla sekä silmien siristelyllä. Silittelyn lisäksi Bibi nauttii myös harjaamisesta.

Ruoaksi Bibi on nyt tottunut saamaan laadukasta märkäruokaa, jonka ohella myös pienempi määrä kuivaruokaa. Kuivaruokaansa Bibi tuntuu rakastavan lähes liiankin kanssa, jonka vuoksi sitä on tarjottu hotkimisen estämiseksi vain erilaisten aktivointikuppien -sekä lelujen sisällä.

Bibille sopisi parhaiten koti, jossa olisi aikaa sosiaaliselle sekä aktiiviselle kissalle. Bibi etsii kotia kodin ainoana lemmikkinä. Vanhassa kodissaan Bibi on tottunut lapsiin, mutta ihan pienten lasten perheeseen sitä ei suositella.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.