Bianca-Mea (nyk. Pikkinen)

Lisätty sivulle: 2008-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bianca-Mea (nyk. Pikkinen)
29.8.2009 Bianca-Mea sai kodin sai kodin Paimiosta.

***

Kuulumisia kodista:

17.1.2010 Pikkinen on rohkaistunut tosi paljon, sylissäkin saa pitää pidemmänkin aikaa, tosin makuuhuone on se paras paikka hellitellä. Nykyään tulee esille jo vaikka on vieraita, ja menee jopa lautaselle katsomaan, jos vaikka olisi jotain hyvää tarjolla. Yöt nukkuu kylki kyljessä. Misun kanssa pistää hulinaksi, silloin kun Misu on leikkisällä tuulella.

***

Leikattu naaras

23.3.2009 Bianca-Mea steriloitiin lauantaina, ja on pieni “paitaressu” toipilas. Hyvin maistuu ruoka ja aika pirteäkin on. Kisua on jo saanut silitellä makuuhuoneessa, mitä pitää omana huoneenaan. Nukkuu vieressä ja koiria pökkii kovin, eilen sain silittää jo toisessakin huoneessa. Syliin ei kisuli vielä anna ottaa.

12.10.2008 Bianca-Mea on hyvin arka tyttö, joka saatiin pyydystettyä yhdessä kolmen sisaruksen kanssa. Kisu on huomattavasti pienempi muita sisaruksiaan, eikä edes leikkinyt yhtään kuukauteen. Kisuli kävi vaan syömässä ja kyykki raapimapuussa. Nyt sujuu leikki hienosti ja on ilo katsella villikkoa “työn” touhussa. Silittämään ei pääse, mutta aamujuuston kerjääminen sujuu tosi äännekkäästi. Bianca-Mea on hoidossa Paimiossa.