Bianca

Lisätty sivulle: 2016-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bianca
11.12.2016 Bianca muutti Keravalle kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.9.2017 Biancalle kuuluu pelkkää hyvää. Veikeä neiti on vallannut meidän sydämet ja on ollut helppo hoidokki. Bianca ei tosin ole vieläkään käsiteltävä ja inhoaa olla sylissä, että ensimmäistä lääkekuuria ei odoteta yhtään. Silittäminen sentään kuuluu jo sopimusehtoihin, kunhan ihminen on tuttu ja rauhallinen. Biancan tutut lempinimet ovat Bixi ja Bibi, mutta viimeaikoina käytetyin on Piippa, koska tyttö komentaa meitä kovaa ja korkealta piipittämällä ruoka-ajan lähestyessä tai vain tylsyyttään, jos esimerkiksi laserhiiren käyttö olisi suotavaa. Bibi tietää kyllä, mistä punainen piste tulee, mutta sen jahtaaminen on ihan parasta.

Arkuudestaan huolimatta Bibi on ihmisläheinen, seuraa kaikkialle ja on mukana askareissa. Toisten kissojen seura on mieluisin ja helppous tuleekin siinä, että Bibi tulee toimeen kaikkien “uusperheemme” kissojen kanssa, kun muutimme avopuolison kanssa ja siskoksia on neljä Bibin lisäksi. Fun fact vielä loppuun: Bibi on pieni, vain vähän päälle kolmikiloinen, kipittää helposti karkuun, piipittää, rakastaa juustoa ja järsii naruja/johtoja. Kissoiksi tekeytyneessä eläintarhassamme se on siis meidän hiiri.

***

Leikattu naaras, syntynyt 5/2015

22.11.2016 Biancan vanhat tutut naarasystävät ovat kaikki saaneet oman kodin, joten päätimme päästää aktiivisen ja kissasosiaalisen naaraan tutustumaan kotihoitajien omiin kissoihin. Bianca on tottunut viettämään aikaa usean kissan kanssa ja kotimme kissojen tuoksut olivat jo tuttuja, joten tutustuminen kävi nopeasti. Bianca itse käyttäytyy varsin ystävällisesti ja rauhoittelevasti muita kissoja kohtaan ja erimielisyyden sattuessa väistää.

Bianca on nopeasti omaksunut uusia tapoja seuratessaan ihmisrakkaiden kissojemme esimerkkiä. Perheemme ihmisjäsenet saavat jo silittää sitä sen ollessa paikoillaan. Erityisesti Bianca seurailee perheemme nuorimman kollin kannoilla ja pyrkii tekemään kaiken saman minkä sekin. Kaveriksi aktiiviselle tytölle saattaisi sopia myös kollikissa. Biancan rakkaus herkkuja kohtaan ja sen leikki-into ovat myös tehneet siitä rohkeamman ihmisten seurassa.

Bianca vaikuttaa selvästi kiintyneen meihin kotihoitajaperheen ihmisjäseniin, mutta uskomme, että nyt kun neidin rohkeus on tullut esille Bianca kiintyy nopeasti myös tulevaan ihkaomaan ihmiseensä/ihmisiinsä. Kaikki mitä tarvitaan on hieman kärsivällisyyttä, rauhallista lähestymistä, herkkupaloja, leikitystä ja Biancan omassa tahdissa silitystä.

Biancasta on sukeutunut aivan upea, hauska ja ilahduttava kissaseuralainen. Tämä nuori neiti on hyvin utelias, aivan erityisesti ihmisten suhteen. Bianca on huomannut, että ihmisissä on paljon mukavia puolia: heiltä saa ruokaa ja herkkupaloja, leikitystä ja paijauksia. Niinpä tämä aiempi arkajalka tunkee nyt rohkeasti tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin nuuhkien ja välillä jopa puskien. Nurkissa piileskely on historiaa: Bianca tulee rohkeasti aivan uudenkin ihmisen viereen ihmettelemään.

Bianca on todella hauska kissa: hyvin aktiivinen, leikkisä, kekseliäs ja juttuisa. Kohdatessaan tutun ihmisen alkaa Bianca pyöriä jaloissa ja päästellä ystävällisiä kurrnau-tervehdyksiä. Bianca tutkii mielellään kaikki paikat kaappeja myöten ja viihtyy tuttujen ihmisten lähellä. Rauhoituttuaan lepoa varten on neiti valmis ottamaan vastaan silityksiä. Aivan erityisesti se nauttii pään, korvien ja yläselän rapsuttelusta, saattaapa paijailija saada muutamia helliä nuolaisujakin.

Tässä on kissa, joka pitää kovasti muista kissoista. Kotihoitajaperheessä Bianca on ystävystynyt erityisesti perheen omien kollien kanssa, joten vaikuttaa siltä, ettei kissakaverin sukupuolella ole niin väliä, kunhan kissakavereita vaan löytyy.

12.9.2016 Kuvia lisätty Biancasta.

12.8.2016 Bianca on uudempien ihmisten seurassa vielä arka, mutta tuttujen ihmisten luokse se tulee jo reippaasti haistelemaan ja tekemään tuttavuutta. Se rakastaa leikkimistä ja on hyvin kiinnostunut muista kissoista. Erityisesti takaa-ajoleikit kaverien kanssa, lelujen jahtaaminen ja laserpointterin punaisen pisteen metsästys innostavat sitä. Myös erilaisille makupaloille Bianca on perso. Uudelta kodilta vaaditaankin kissakaveria tai Bianca voisi muuttaa jonkun kaverinsa kanssa yhteiseen kotiin.

Bianca on alkanut syödä ahnaasti naksujen lisäksi myös muunlaisia ruokia. Sen vatsa saattaa olla herkkä kalaa sisältävälle ruoalle, joten uudessa kodissa tämä tulee ottaa huomioon ruokavaliossa.

17.6.2016 Kissaneidit Bianca, Bella, Betsy ja Beta siirtyivät yhdessä toiseen hoitopaikkaan, jotta saavat kerätä voimia ja levähtää pennuiltaan. Lisätietoja ja kuvia tulossa, kunhan ne ensin hieman kotiutuvat uuteen paikkaan ja kotihoitaja niihin tutustuu.

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Bianca on sievä kissaneiti, joka nuoresta iästään huolimatta on jo useamman kissan emo. Bianca on kiltti, mutta hieman arastelee lähestyvää kättä, mutta tykkää kun sitä silitellään. Bianca kaipaa rauhallista kotia ja se voisi muuttaa omaan kotiin jonkun toisen tyttökissan kanssa täältä samasta hoitopaikasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.