Betty Blue (nyk. Minni)

aikuinen, 2-3v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Betty Blue on todellinen söpöliini. Vaikka ihminen vielä ujostuttaakin, ihminen on kovin kiinnostava ja silittääkin saa, kunhan tarjoaa herkkupalan.

3.11.2018

Betty muutti Tampereelle Moona-kissan kaveriksi.

21.10.2018

Ihmiset ovat Bettyn mielestä päivä päivältä ihanampia. Aamulla keittiöön meno vaatii ihmiseltä hyvää koordinaatiota, kun nälkäinen kissa kehrää ja pyörii jaloissa.

Bettystä on kehkeytymässä Suomen naisjalkapallon uusi toivo. Se treenaa päivittäin ahkerasti pallonhallintaa, nopeutta ja ketteryyttä.

21.9.2018

Betty Blue syntyi kissapopulaation jäseneksi. Hoitoon päästyään se synnytti vielä pennut. Nyt pennut ovat maailmalla, tyttö steriloitu ja oman ihmisen etsintä voi alkaa.

Ihminen vielä ujostuttaa kovin, mutta Bettyllä on kaksi asiaa, joita se ei voi vastustaa: leikki ja ruoka. Näiden houkutusten avulla kotikissakoulu edistyy ja silittääkin jo saa.

Betty on ymmärtänyt ihmisen roolin elämässään. Sillä on tapana huomauttaa kohteliaasti maukaisten, mikäli palvelijan tahti on ruokatarjoilun suhteen neidin mielestä turhan hidas.

Kotona Bettyllä voisi olla kiva ja reipas kissakaveri rohkaisemassa uusiin asioihin tutustumisessa. Etsimme Bettylle rauhallista aikuiskotia, jossa se saa rauhassa totutella ihmisen rinnalla elämisen nautintoihin.