Betsy (nyk. Hilja)

Lisätty sivulle: 2016-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Betsy (nyk. Hilja)
29.9.2016 Betsy ja Beta saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

14.10.2016 Tyyne ja Hilja ovat kotiutuneet todella nopeasti ja reippaasti. Odotimme pitkää piiloilua sängyn alla ja muutenkin hitaampaa etenemistä, mutta kissat tutkivat jo ensimmäisenä iltana rohkeasti huoneen läpi ja muutaman päivän kuluttua valloitettiin koko asunto. Koirankin kanssa tyypit ovat tulleet hyvin toimeen, vaikka vielä vähän ujostuttaakin. Paikkojen tutkiminen, kiipeily ja leikkiminen jaksavat uteliasta kaksikkoa kiinnostaa varauksetta.

Suurin yllätys oli kuitenkin se, että arka ja aiemmat kosketusyritykset väistänyt Hilja antoi minun silittää jo muutaman päivän kuluttua kotiintulosta. Koskea sopii edelleen vain minun ja silloin kun hän itse sen sallii, mutta näinä loikoiluhetkinä Hilja nauttii erityisesti kevyestä pää- ja iskahieronnasta ja sulkee silmät raukeana. Tyyne puolestaan kehrää jo toisinaan hiljaisesti silityksille. Molemmat tulevat öisin sängyn jalkopäähän nukkumaan, ja päivisin olemme ottaneet nokosia kummankin kissan kanssa jopa vieretysten, kylki kyljessä. Myös kämppiksen sängyssä on vierailtu nukkumassa ja Tyyne puskee jo molempia kämppiksiä, Hilja taas nuuskii eikä enää ihmeemmin vierasta kumpaakaan. Molemmat kissat juttelevat paljon ja ilmestyvät heti paikalle pummaamaan, kun keittiössä rapisee mikä tahansa.

***

Leikattu naaras, syntynyt 1.2.2015, kotihoidossa Helsingissä

12.9.2016 Kuvia lisätty Betsystä.

12.8.2016 Betsyä arastuttaa vielä. Ihmiselle pitää vähän sähistä tai jopa murista varmuuden vuoksi, vaikka sen jälkeen voikin tulla haistelemaan ihmistä ja sen jälkeen taas varmuuden vuoksi sähistä. Sähisesmisestä huolimatta Betsy on kiltti kissa eikä osoita aggressiivista käytöstä. Betsy on vain vielä arka. Uudelta kodilta toivotaan ymmärrystä aran kissan sielunmaisemaan ja reipasta kissakaveria rohkaisemaan Betsya.

Leikkiminen on Betsyn mielipuuhaa. Kissakavereitaan se jahtaa innolla pitkiäkin aikoja ja nokosille se käpertyy kissakaverin kylkeen kiinni.

Betsy on alkanut syödä ahnaasti naksujen lisäksi myös muunlaisia ruokia. Sen vatsa saattaa olla herkkä kalaa sisältävälle ruoalle, joten uudessa kodissa tämä tulee ottaa huomioon ruokavaliossa.

17.6.2016 Kissaneidit Bianca, Bella, Betsy ja Beta siirtyivät yhdessä toiseen hoitopaikkaan, jotta saavat kerätä voimia ja levähtää pennuiltaan. Lisätietoja ja kuvia tulossa, kunhan ne ensin hieman kotiutuvat uuteen paikkaan ja kotihoitaja niihin tutustuu.

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Betsy on nätti kissaneiti, joka nuoresta iästään huolimatta on jo useamman kissan emo. Betsy on vielä hieman varautunut uudessa paikassa ihmistä kohtaan, mutta ajan kanssa sekin varmaan reipastuu. Betsy etsii rauhallista aikuiskotia ja se voisi muuttaa omaan kotiin jonkun toisen tyttökissan kanssa täältä samasta hoitopaikasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.