Berta 1

Lisätty sivulle: 2011-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Berta 1
4.3.2012 Berta sai kodin Vihtavuoresta ainoana kissana.

***

Kuulumisia kodista:

8.1.2013 kuvaterveisiä lisätty.

12.3.2012 Meillä on mennyt oikein mukavasti! Berta tuntuu viihtyvän oikein hyvin (etenkin tuossa lasitetulla suurella kuistilla aurinkoisina päivinä). Se on myös hyvin energinen ja jaksaisi leikkiä aamusta iltaan.

***

Leikattu naaras

16.1.2012 Lisätty uusia kuvia

21.12.2011 Berta on muuttanut Valgan tarhan uuteen kissaparakkiin ja tämän myötä on lisätty uusia kuvia suloisesta lady pullukasta. Berta tulee tosi kivasti toimeen muiden kissojen kanssa ja sopii varmasti kotiin jossa on kavereita entuudestaan. Aikaisemmin Berta vaikutti hieman nihkeältä toisia kissoja kohtaan, mutta nyt muuton myötä on ystävystynyt useamman kissan kanssa oitis.

16.12.2011 Berta on mukava ja ihmisrakas puskutraktori. Berta keimailee kameralle minkä kerkeää ja puskee silittävää kättä taukoamatta. Berta ei malta aloillaan pysyä kun tekisi mitä vaan huomiota ja hellyyttä saadakseen, valokuvien ottaminenkin on tästä syystä melkoisen vaikeaa. Berta nauttisi kodissa jossa saisi paljon sylissä rapsuteltavana olla. Berta on hyvin pullea lady ja muutenkin poikkeuksellisen isokokoinen tarhan muihin sirojen säihkysääriin verrattuna. Berta näytti olevan muiden kissojen kanssa ihan ok, mutta on niin “huomionkipeä”, että oletan viihtyvä paremmin ainoa kissana joka saa nauttia jakamattomasta huomiosta yllinkyllin. Berta saattaisi tykätä kissa-agilitystä tai temppujen tekemisestä.

11.12.2011 Berta 1 on ihastuva ja hyvä luonteinen upea rouva. Berta viihtyy sylissä. Bertalla on jo jonkin verran ikää, muttei se vielä vanhakaan ole. Aikuinen rouva siis, ehkä 5-7vuotias. Berta on ollut tarhalla jo vuoden ajan. Berta sopisi parhaiten ainoaksi silmäteräksi tai hyvin kiltin ja rauhallisen kissan kanssa. Lisätietoja tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissat tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle