Benito

Lisätty sivulle: 2013-09-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Benito
25.10.2013 Benito muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

27.12.2013 Benito on sulautunut täydellisesti meidän pieneen perheeseen! Benito ja Django ovat parhaat kaverukset ja tekevät melkein kaiken yhdessä. Ensimmäisen viikon ajan Benito viihtyi enimmäkseen piilossa, mutta reipastui yllättävän nopeasti. Nyt kun vanhempani kävivät kylässä, makoili Benito vuoronperään minun sylissäni ja vieressämme. Benito on nykyään tosiaankin aikamoinen sylikissa <3 Viihtyy paljon enemmän sylissä kuin Django. Välillä Benito nukkuu myös jalkojeni päällä, toisinaan herättää minut aamulla paijaamaan itseään.

Benito on nykyään todella ihmisläheinen, alkujännityksen jälkeen on tosiaan tullut jokaisen vieraamme paijattavaksi. Koirakaverikin Benillä on, ystäväni koira käy meillä välillä kyläilemässä ja Beni on hienosti leikkinyt koiran kanssa.

Benito on todella hyväkäytöksinen, mitä nyt toisinaan meidän leikellessä lihaa niille, niin räppäsee vähän jalkaan yrittäen kiiruhtaa lihan saantiaan :D

Parhaita näkyjä on, kun Beni menee Djangon syleilyyn ja Django puhdistaa Benin naaman. Meidänkin syleihin Beni kömpii monesti päivässä vaikka ei meiltä naamapesua saakkaan :D

Olemme niin onnellisia, kun Benito on täysin sisällä meidän pienessä perheessä, eikä me osata kuvitellakaan elämää ilman Beniä <3

***

Leikattu urospentu, noin 3,5kk (syyskuun lopussa 2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

7.10.2013 Energinen ja leikkisä Benito kaipaisi kovasti jo ikiomaan kotiin. Hoitopaikan omat, rauhallisemmat tyttökissat ovat alkaneet saamaan tarpeekseen Beniton huimista leikeistä – tämä nuori pojankoltiainen kaipaisi siis kaltaistaan painikaveria! Mistä koti ja kaveri ihanalle Benitolle?

30.9.2013 Pikkuinen ujopoika on alkanut tulla ulos kuorestaan ja kehitys on ollut hienoa. Yöt nukutaan hoitomamman kainalossa tai päällä, ikävä tapa on tosin varpaiden saalistaminen peiton alta. Ihmisen äkkinäiset liikkeet vielä hieman hirvittävät, mutta viereen tullaan myös kun katselen televisiota ja keittiöön seurataan, kun nälkä kurnii. Kun rauhallisesti ojennan käden, Benito kurottautuu sitä haistelemaan. Silityksistä lähtee kehruukone käyntiin, mutta silitykset täytyy aloittaa rauhallisella käden ojentamisella. Benito ottaa hienosti mallia hoitopaikan reippaista tyttökissoista ja niiden avulla reipastuu lisää päivä päivältä. Ihan pienten lasten perheeseen Beni ei sovi ujoutensa vuoksi. Beni on aika voimakas painiotteissaan, joten uroskissa olisi varmaan paras kaveri tälle vauhtiveikolle.

26.9.2013 Benito on ujohko pikkukolli, joka kumminkin tulee uteliaana katsomaan kaikkea uutta ja jännittävää. Vieraita ihmisiäkin tullaan ihmettelemään turvallisen välimatkan päästä. Beni kaipaa kotia, jossa ymmärrätetään ujon kissan sielunelämää ja annetaan aikaa reipastua rauhallisen silittelyn ja sylittelyn avulla. Beniton kodissa tulee olla reipas kiltti kissakaveri, josta pikkukolli saa tukea ja turvaa.

Sisarukset Benito, Cora ja Amira ovat lähtöisin Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.