Bengali Ali (nyk. Titus)

Lisätty sivulle: 2015-11-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bengali Ali (nyk. Titus)
5.12.2015 Bengali Ali sai kodin Turusta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2015 Titus (entinen Bengali Ali) on kuulunut perheeseemme noin kolme viikkoa. Ensihetkistä lähtien poika teki ahkerasti tuttavuutta meihin ja tutki rohkeasti huonettaan. Ensimmäisen viikon hän vietti makuuhuoneessa erillään toisesta kissastamme. Oltuaan meillä vain puoli tuntia, hän söi, leikki ja kävi vessassa, emmekä huomanneet hänessä mitään jännittämisen merkkejä. Titus tuntuukin olevan todella sopeutuvainen uusiin tilanteisiin. Pojat olivat alusta asti kovin kiinnostuneita toisistaan ja viettivät paljon aikaa oven äärellä tutustuen toisen hajuihin ja ääniin. Oven avattuamme tutustuminen sujui rauhallisesti ilman sähinöitä. Pojat alkoivat vielä samana päivänä leikkiä keskenään jahtaamisleikkejä. Nykyisin kämpässä ravaaminen toisen perässä on suosittua, mutta ehdotonta lempipuuhaa tuntuu olevan painiminen. Väsähdettyään Titus kömpii usein vanhemman kissamme viereen nukkumaan. Pojat tulevatkin erittäin hyvin toimeen keskenään.

Titus on lyhyessä ajassa ehtinyt matkustamaan jo kahteen otteeseen. Vietimme joulun mökillä, jonne on useamman tunnin automatka. Tätä varten teimme harjoitusreissun ”mummolaan” 15 minuutin ajomatkan päähän. Ensimmäinen automatka turhautti ja ihmetytti pientä ja poika maukui lähes koko matkan. ”Mummolassa” oli kuitenkin mukavaa leikkiä toisen kissamme kanssa ja herkkujakin tuli kiitettävästi. Takastulomatka sujuikin paremmin. Mökkimatka sujuikin jo huomattavasti paremmin, kun Titus ymmärsi, mistä on kyse. Olemme olleet erittäin onnellisia uudesta perheenjäsenestä. Hän on valloittava tapaus, joka on tuonut vanhempaankin kissaamme uutta virtaa. Pojilla synkkasi alusta asti hyvin. Titus on täydellinen lisä perheeseemme.

***

Leikattu uros, s. arviolta 7/2015. Kotihoidossa Helsingissä.

17.11.2015 Bengali Ali on varsinainen Roi Rohkea: se tulee uteliaana vieraitakin ihmisiä vastaan ja tervehtii kehräyksellä. Kun se syö hyvällä ruokahalulla, se kehrää. Kun se telmii ja leikkii innolla, se kehrää. Kun se loikoilee, se kehrää. Siis yleensäkin Bengali Alin elämänkatsomus on peruspositiivinen, koska kaikki vaan on niin mukavaa. Syliin se kiipeää, tykkää tietysti rapsutuksista ja silityksistä ja kehrää. Sen turkin pohjaväri vivahtaa ruskeaan ja raidat koostuvat paljolti pilkuista. Nimensä se onkin saanutkin siitä, että se muistuttaa kotihoitajan mielestä bengalia.

Bengali Alista kasvaa joviaali kolli, jolta saa rauhoittavaa kehräysterapiaa yllinkyllin. Ali etsii kotia, jossa olisi kiva kollikissa kaverina.

Eea, Beea ja Bengali Ali ovat löytökissoja Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.