Belvina (nyk. Bella)

Lisätty sivulle: 2013-04-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Belvina (nyk. Bella)
30.4.2013 Belvina muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

11.5.2013 Terkkuja Ruoholahdesta – meillä on mennyt todella hyvin ja Bella neiti on kotiutunut mainiosti. Kova tyttö on kehräämään ja puskemaan, rohkeutta on tullut roimasti lisää ja viihtyy jo ihan kivasti ja rennosti omissa oloissaankin vaikka hakeutuukin ihan lähelle lekottelemaan. Alussa oli koko ajan sylissä aivan kuin peläten, että jätämme neidin.

Bella on aivan valloittava ja ihana kisuliini olemme tosi onnellisia, että löysimme tämän neidin – nauttii selvästi myös uudesta kodista ja on hyvin tyytyväisen oloinen. Tyttö on kova juttelemaan ja virtaa myös leikkimiseen riittää – muuten kuitenkin melko rauhallinen ja kiltti ei juurikaan kiipeile ja oppinut hyvin uusiin raapimispuihin ja lautoihin. Nätisti myös koskettelee pehmoisin tassuin eikä kynsiä koskaan esillä kun koskettelee ihmistä – luottaa myös meihin jo ihan kuin olisi ollut tällä ikänsä.

Tässä kuvia Bella prinsessasta <3

***

Leikattu naaras, noin 1-3 v., kotihoidossa Helsingissä

25.4.2013 Belvina on sosiaalinen tytteli, joka on löydetty Satakunnasta vaeltelemasta. Kukaan ei neitokaista kaivannut, joten Belvina etsii itselleen uutta kotia. Neiti tykkää ihmisen huomiosta ja nauttii silittelyistä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.