Bellina

Lisätty sivulle: 2008-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bellina
30.12.2008 Bellina sai kodin Helsingistä.

***

Naaraspentu, noin 4kk

14.10.2008 Pikkuisella hoitotytöllä on kaikki hyvin. Hän on kotiutunut loistavasti ja palvoo Aminia (eli sitä mun pari vuotiasta kollia, samannäköistä kuin pikkuneiti itse) seuraa Aminia joka paikkaan, kiehnää ja keikistelee tyttömäisesti. Omaa erinomaisen ruokahalun ja leikkii paljon. Perusluonteeltaan kuitenkin rauhallinen, pohdiskeleva ja siisti, olemukseltaan ja liikkeiltään tosi tyttömäinen, hänestä huomaa kyllä heti, että ollaan neitikissoja!

Nukkuu vieressäni tai jalkojen päällä. Tulee välillä pökkäsemään päällään, mutta ei anna koskea tai ottaa syliin. Hieman korkeintaan hännän päästä saa silittää tytön katsellessa epäluuloisena että: “mitä sä oikein yrität!” Ruokakupposella saa joskus silitellä jopa selästäkin. Ja juusto on hyvää! Sen hän uskaltautuu ottamaan kädestä, mikään muu ei ole niin ihana herkku, että kannattaa lähteä tekemään moinen uhkarohkea ja vaarallinen tehtävä!

12.10.2008 Bellina saatiin pyydystettyä yhdessä kolmen sisaruksen kanssa, ja on aranlainen kisuli. Kisu on hoidossa Helsingissä.