Belle

9.9.2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.12.2019 Belle muutti yhteiseen kotiin ottoäitinsä Juliaanan kanssa.

Kaunis Belle on pentueen ainut tyttökissa, mutta ei jää leikeissä tai vauhdissa yhtään muiden jalkoihin. Belle on siellä, missä tapahtuu, ja ottaa vieraatkin vastaan rohkeasti.

27.11.2019

Belle, Adam, Kenai, Milo ja Florian tulivat Rekkujen hoiviin syyskuussa, kun pentue löytyi noin parin viikon ikäisenä ilman emoa piharakennuksen ullakolta. Ensimmäisen yön sijaiskodissa hoitajat ruokkivat ja pissattivat pentuja muutaman tunnin välein, kunnes emo saatiin yhdistettyä lastensa kanssa seuraavana päivänä. Yhdessä emon kanssa pennut alkoivat voimistua sijaiskodissa, kunnes emon terveys romahti myöhemmin. Emo jouduttiin päästämään paremmille hiirestysmaille pentujen ollessa noin kuusi viikkoa vanhoja, mutta pentujen onneksi sijaiskodissa oleva toinen emo, Juliaana otti viisikon hoiviinsa. Juliaanan opastuksella pentuviisikosta on kasvanut mallikelpoinen joukko, joka osaa käyttää hiekkalaatikkoa eikä tuhoa huonekaluja.

Vaikka Belle on pentueen ainut tyttö, hän ei tosiaankaan ole heikoin tai ujoin. Belle on siellä, missä tapahtuu, ja ottaa vieraatkin vastaan rohkeasti. Hän tykkää paljon rapsutuksista ja kehrää kovasti tyytyväisyyden merkiksi. Belle nukkuu mieluiten ihmisen vieressä tai sylissä.

Belle viihtyy lisäksi kovasti varaemonsa Juliaanan seurassa ja ujompi Juliaana on rohkaistunut Bellen esimerkin myötä, joten Belle ja Juliaana etsivät kotia yhdessä.