Bella

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Reipas kissaneiti Bella etsii kotia rauhallisesta aikuiskodista, jossa olisi mukava samanikäinen kissaneiti jakamassa päivän touhut.

5.1.2022 Bellan uusi vuosi alkoi muuttamalla uuteen loppuelämän kotiin

***

19.12.2021

Bella on arviolta 7-vuotias hellä ja reipas kissaneiti. Vaikka Bella on jo hyvässä keski-iässä, se rakastaa leikkiä leluillaan ja harjoittaa päivittäisiä ninjaharjoituksia joissa lelut saavat kyytiä. Bella rakastaa ihmisen huomiota,  antaa ottaa itsensä syliin ja joskus myös olkapäälle maailmaa ihmettelmään. Hoitotoimenpiteet ovat Bellalle ihan ok, kynsienleikkaus ja harjaaminen sujuu arvokkaan leidin tyyneydellä ja siitä ei tehdä numeroa. Korvia joudutaan putsaamaan aika-ajoin kotikonstein, ja tähän uuden kodin tulisi varautua jatkossakin jotta korvat pysyvät siistinä. Bellalla on hieman ahmatin vikaa, ja tulevan kodin tulisikin osata säännöstellä annoksia, ettei vyötärölle keräänny ylimääräistä.

Sijaiskodissa Bellan lempipaikka on kylppäri, ja erityisesti lavuaari. Siinä köllötellään ja otetaan nautinnollisia päivätorkkuja. Vaikka neitomme on reipas ja sosiaalinen, tulevassa kodissa ei tule olla koiria tai ihan pieniä lapsia. Edellämainituilla kun on tapana olla joskus äänekkäitä ja arvaamattomia, ainakin Bellan mielestä.  Mutta jos koti on rauhallinen, ja lapset jo hieman isompia, Bella sopeutuu varmasti hyvin. Toisten kissojen kanssa Bella pärjää oikein hyvin, jahka alkuun maltetaan tutustuttaminen hoitaa kunnolla. Rauhallinen ja kiltti tyttökissa olisi Bellalle sopivin kissakaveri