Bella

Lisätty sivulle: 2016-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bella
21.8.2016 Bella sai kodin Järvenpäästä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.11.2016 Bella kotoutui oikein mukavasti. Aluksi oli kovin arka, mutta nykyään tulee syliin purisemaan oikein mielellään. Alun pikku sähinöiden jälkeen ovat nyt meidän Nöpön kanssa parhaat kaverukset. Aamuisin Bella toimii herätyksentehostajana,sillä heti kun herätyskello soi, hyppää neiti sänkyyn puskemaan ja tallustelemaan selän ja pään päälle. Öisin lempipuuhaa on ravata Nöpön kanssa ylös/alas portaita.

***

Leikattu naaras, syntynyt 5/2015.

12.8.2016 Bellasta on sukeutunut todella viehättävä ja hellyydenkipeä kissa. Neiti rakastaa puskemista ja silityksiä ja tekee kaikkensa saadakseen puskea ihmistä juuri oikeassa asennossa oikeaan paikkaan. Erityisen suosittuja puskupaikkoja ovat ihmisten sormet, kämmensyrjät ja käsivarret sekä sääret ja varpaat. Välillä Bella jopa hieman asettelee ihmisen osia kevyesti hampaillaan purematta kuitenkaan saadakseen puskettua juuri haluamallaan tavalla.

Bella rakastaa kissakavereita ja leikkimistä. Lelut kuluvat nopeasti ahkerissa metsästysleikeissä, kavereita ajetaan hurjasti takaa ja laserpointterin punaisen pisteen perässä juostaisiin loputtomasti.

Bella on alkanut syödä ahnaasti naksujen lisäksi myös muunlaisia ruokia. Sen vatsa saattaa olla herkkä kalaa sisältävälle ruoalle, joten se pitää ottaa uudessa kodissa huomioon.

6.7.2016 Bella on viehättävä nuori kissanaaras. Uudet ihmiset arastuttavat vielä hieman, mutta uteliaisuus voittaa nopeasti. Tutut kotihoitajat sen sijaan saavat silittää ja samalla voi silittäjän kättäkin puskea. Tuttuja ihmisiä myös tervehditään ystävällisin ja monipuolisin äännähdyksin. Kissaystävilleen Betalle, Betsylle ja Biancalle Bella on hellä ystävä. Turkkeja pestään puolin ja toisin ja ystävän vieressä on mukava ottaa päivänokoset. Bella vaikuttaa suhtautuvan ystävällisesti muihinkin kissoihin. Uudessa kodissa olisi hyvä olla naaraskissa leikkeseuraksi ja ihmisillä innostusta jatkaa kissan totuttamista kotikissan elämään.

17.6.2016 Kissaneidit Bianca, Bella, Betsy ja Beta siirtyivät yhdessä toiseen hoitopaikkaan, jotta saavat kerätä voimia ja levähtää pennuiltaan. Lisätietoja ja kuvia tulossa, kunhan ne ensin hieman kotiutuvat uuteen paikkaan ja kotihoitaja niihin tutustuu.

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Bella on kaunis kissaneiti, joka nuoresta iästään huolimatta on jo useamman kissan emo. Bella on kiltti ja tykkää silityksistä, mutta liian nopeat lähestymiset saa sen väistämään ihmistä, mutta se antaa nätisti käsitellä itseään. Se voisi muuttaa omaan kotiin jonkun toisen tyttökissan kanssa täältä samasta hoitopaikasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.