Bella

Lisätty sivulle: 2010-06-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Bella
30.7.2010 Bella sai kodin Turusta yhdessä Epun kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

30.12.2012 Bella oli aluksi hieman arka & pysytteli omissa oloissaan. Nykyään tyttö on seurallinen & uskaltaa vieraitakin lähestyä. Bella rakastaa nukkumista & nukkuessa päivät suurimmaksi osaksi kuluvatkin. Välillä leikkiminen innostaa & yllättävän ketterä tyttö on painoonsa nähden (7kg). Bella asuu Elviiran kanssa Turussa & tulee hyvin toimeen kahden muun kissa-asukin kanssa.

26.6.2010 Bella on noin 1-vuotias, ystävällinen tyttökissa. Bellan omistaja oli liian vanha eikä pystynyt enää huolehtimaan kissasta, joten Bella joutui Virumaan tarhalle. Bella on nuori ja halua leikkiä paljon. Bella on madotettu, rokotettu ja steriloitu.

Bella matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Bella asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Bella on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.