Bell (nyk. Belle)

Lisätty sivulle: 2016-06-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bell (nyk. Belle)
3.7.2016 Bell muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.7.2016 The kittens are settling in well and have adopted each other. There is playful fighting and grooming going on, as well as cuddling during naps. I even caught them both using the litter box at the same time. Belle has grown into a young cat – her coat is smooth and she has grown into her ears and paws. She is very curious about anything going on in the kitchen (because it might be food!) and we are considering making a place where she can watch what is happening without being on the counter. Anko is growing well also. Her belly scars have closed nicely and her lump is shrinking. She still doesn’t understand the idea of personal space, but we can learn to live with that. She loves to use her scratching boards – something we have been unable to convince Belle to use on her own – and has learned to growl and carry her toys around from Belle. We just got a shipment on Carny food from zooplus.com and the kittens are loving it. They are also going bonkers for a toy they broke – now it has only a small chain at the end of the string instead of feathers and a bell. But they chase it with an unmatched ferocity.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 20.3.2016.

22.6.2016 Bell on kerännyt lisää rohkeutta viimeisen viikon aikana ja on nykyään oikein utelias ja touhukas tyttö. Bellin lempipuuhiin kuuluu leikkiminen kaverin Benetin kanssa, mutta Bell ottaa myös paljon kontaktia ihmiseen ja on mukana auttamassa kaikissa arjen askareissa. Bell tykkää rapsutuksista ja on myös pikkuhiljaa totutellut sylissä olemiseen. Nopeat ja yllättävät liikkeet saavat Bellin vielä säikkymään. Uudessa kodissa olisikin tärkeää antaa tytölle rauhassa aikaa tutustua ja tottua uuteen ympäristöön.

Bell muuttaisi mieluiten samaan kotiin kaverinsa Benetin kanssa, mutta neiti voisi viihtyä myös yhteisessä kodissa jonkin toisen B-pentueen tyttöpennun kanssa tai perheessä, jossa on kaverina nuori, reipas ja leikkisä tyttökissa. Aivan pienten lasten perheeseen Bell ei sovi.

14.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet kanssa rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Bell on kiltti ja leikkisä tyttöpentu, joka nauttii yli kaiken huiskalelun saalistamisesta ja retuuttamisesta. Bellin utelias luonne alkaa pikkuhiljaa erottua alkujännityksen alta ja uuden ympäristön äänet kiinnostavat tyttöä. Bell on kotihoidossa ollessaan reipastunut päivä päivältä, mutta ihmisen hellyydenosoituksiin se vielä totuttelee. Bell etsiikin rauhallista kotia, jossa sen sosiaalistumista tuetaan ja annetaan sille aikaa tutustua uusiin asioihin omaan tahtiin. Bell muuttaisi mielellään samaan kotiin jonkin toisen B-pentueen tyttöpennun tai kaverinsa Benetin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.