Beeta (nyk. Nasu)

Kevät 2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.8.2019 Alfa ja Beeta pakkasivat hiiret mukaan ja muuttivat yhdessä omaan kotiinsa, jossa veljekset saavat jakaa seikkaulunsa jatkossakin.

Suloinen Beeta on vielä vähän arka ja ujostelee vieraita, mutta viihtyy kyllä tutun palvelusväen seurassa. Sisaruksiinsa verrattuna Beeta on rauhallisempi, mutta tykkää leikkiä huiskalla ja juosta pallon perässä. 

18.7.2019

Emo Pätu ja sisarukset Alfa, Beeta, Gamma, Omega ja Niilo ilmestyivät yhtenä kesäkuisena päivänä pihapiiriin Vantaalla, jolloin alkoi operaatio perheen loukuttamiseksi. Lopulta koko joukko saatiin Rekkujen sijaiskotiin ja emo paljastui pari vuotta aiemmin lähialueella valjaista karanneeksi kissaksi. Totuttuaan hetken ihmisen tämä pentuviisikko on valmis uusiin koteihin ja myös emo pääsee takaisin omalle omistajalleen.

Sijaiskodissa Beeta on aloittanut kotikissakoulun, mutta tarvitsee uudessa kodissaan reippaan kaverin opettamaan lisää palvelusväen kouluttamisesta sekä purkamaan pentuenergiaa. Beeta on vielä vähän arka varsinkin vieraiden seurassa. Hän antaa tehdä hoitotoimet ja silittää, mutta ei vielä välitä rapsutuksista kovinkaan paljon. Äänekkäät lapset saavat Beetan piiloutumaan, joten pikkukolli etsii rauhallista aikuiskotia.

Pentue on eläinlääkärissä todettu terveiksi, rokotettu ja leikattu, ja heidät on sijaiskodissa madotettu ja opetettu sisäsiisteiksi. Omaan kotiin he ovat valmiita muuttamaan heti sellaisen löydyttyä.