Beea

5-7 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Beea ja Noppa ovat suloinen, toisiinsa hyvin kiintynyt tyttöduo. Hellä ja kiltti Beea on kaksikon reippaampi osapuoli, joka esimerkillään rohkaisee sydänystäväänsä.

20.5.2020

Beea on hyvin lämminhenkinen ja hellyyttä rakastava kissa. Sijaiskotiin tultuaan Beea oli pari päivää piilossa, mutta jo heti piilosta ulos rohkaistuttuaan kiehnäsi sylissä ja nautti rapsuttelusta. Beea kaipaakin aktiivista huomiointia ihmisiltään. Etenkin silloin kun kissakaveri haluaa viettää aikaa omissa oloissaan, Beeasta tulee suorastaan hellyydenkipeä ihmisiä kohtaan. Jos hän kokee olevansa yksin, esimerkiksi jos ei pääse ihmisten lähelle ja kaverikin on piilossa, tulee helposti itku ja valitus.

Beea on aktiivinen ja leikkisä. Laser-avaimenperän tarvitsee hädin tuskin kilahtaa kun Beea on jo juosten paikalla valmiina jahtaamaan valoa ja jos leikittäjää ei juuri ole saatavilla, Beea osaa leluilla leikittää itseäänkin. Kissakaverin kanssa kisailu ja pienet ravirundit läpi kämpän ovat myös jokapäiväistä hupia. Beea on kaveriaan Noppaa aktiivisempi, joten tarvitsee ihmiseltä omia leikkihetkiä päivittäin kissojen keskinäisten leikkien lisäksi. Beea on sijaiskodissa kokeillut valjaiden päällä pitämistä menestyksekkäästi, joten uudessa kodissa neidin kanssa voisi mahdollisesti aloittaa valjasulkoilun. Uteliaana tyttönä Beea ei välitä suljetuista ovista, vaan jokainen paikka pitäisi päästä tutkimaan.

Beea on hieman ylipainoinen ja hänen suurin rakkautensa on ruoka. Beean kanssa saa olla tarkkana, että se ei varasta hitaammin syövän kaverin ruokia ja ruokaa ei siksi voi myöskään pitää vapaasti esillä pitkin päivää. Myös Beean ruokamäärät pitää katsoa tarkkaan, ettei painoa kerry ainakaan lisää. Beean ja ja erikoisruokavaliota noudattavan kaverikissa Nopan syömisten yhteensovittaminen tulee vaatimaan uudelta kodilta jonkin verran asiaan paneutumista ja viitseliäisyyttä.

Kertaakaan sijaiskodissa ei Beea ole käyttänyt kynsiä tai hampaita ihmisiin tai käyttäytynyt millään tavalla aggressiivisesti. Joskus harvoin kaverin kanssa leikkiessä leikin mennessä liian rajuksi hän voi vähän suhahtaa, mutta muuten hän on erittäin rauhallinen ja hyvätapainen. Sijaiskodissa on käynyt muutamia vieraita ja rauhallisia aikuisia kohtaan Beea on oikein tuttavallinen. Lapsivieraat sen sijaan olivat hieman liian jännittäviä ja niiden käydessä hän vetäytyikin piiloon ja selvästi arasteli.

Beea ja Noppa tulivat Rekku Rescuelle kodinvaihtajina itsestään rippumattomista syistä. Etsimme tytöille yhteistä loppuelämän kotia, jossa löytyy aikaa huomioida ja helliä tätä ihanaa kissakaksikkoa. Beealle ja Nopalle sopivin koti olisi aikuiskoti, jossa on ainakin jo jonkin verran kokemusta kissoista ja halua oppia lisää.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Ma klo 20-21 / phone inquiries Mon 8-9 pm

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Beea

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.