Beea

Lisätty sivulle: 2015-11-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Beea
25.12.2015 Beea sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.1.2016 Terveisiä Beealta ja muulta väeltä! Beea kotiutunut loistavasti, ja tulevat Vieno-kissan kanssa hyvin toimeen. Kovasti leikkivät ja kisaavat, vuoroin jahtaavat ja vaaniat toisiaan ja painivat. Vieno hoitaa kovasti Beeaa, painin päätteeksi ja muulloinkin köllivät liki toisiaan, Vieno pesee Beeaa ja Beea makaa silmät kiinni kehräten mahdottoman kovasti. Oikein hyvää alkanutta vuotta koko Rekku Rescuen porukalle!

***

Leikattu naaras, s. arviolta 7/2015. Kotihoidossa Helsingissä.

17.11.2015 Beea on rauhallinen tarkkailijatyyppi. Kun se kohtaa jotain uutta, se mieluummin vetäytyy syrjemmälle ja seuraa, mitä on tulossa. Kun se on muutamasta kerrasta oppinut, että tuo ihminen tulee luokse vain antamaan ruokaa tai silittämään, ujous karisee. Se tulee viereen ja istuu kauniisti, kietoo häntänsä etutassujen ympärille ja tarkkailee tapahtumia. Kun sitten jotain kissamaisen kiinnostavaa ilmaantuu, Beea kyllä tulee mukaan menoon. Se ei niinkään leiki kuin saalistaa: jaksaa istua rauhassa kunnes muut ovat kyllästyneet pomppimaan ja iskee sitten täsmäiskun leuluun. Beean raidallisen turkin pohjaväri on kaunis hopeaan vivahtava beessi.

Beeasta tulee kaunis, viisas kissa, joka seuraa omistajansa liikkeitä pienen välimatkan päästä ja antaa jo nyt vaikutelman, että se kyllä ymmärtää kaiken. Beea etsii kotia, jossa olisi kiva tyttökissa kaverina.

Eea, Beea ja Bengali Ali ovat löytökissoja Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.