Bebe

Lisätty sivulle: 2017-07-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bebe
4.8.2017 Bebe sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Naaraspentu (leikataan), luovutus aikaisintaan 2.8.2017, kotihoidossa Helsingissä.

17.7.2017 Pipari pentuineen on lähtöisin suuresta kissapopulaatiosta. Piparin kolme pentua Tosca, Bebe ja Sacher ovat syntyneet ja kasvaneet kotihoidossa.

Bebe on pentueen rasavilli, se on aina ensimmäisenä ja viimeisenä hereillä puuhaamassa milloin mitäkin. Aina jossain on joku mielenkiintoinen juttu meneillään, oli se sitten ikkunalla istuskelua, sisarusten kiusaamista tai uusien paikkojen tutkimista.

Bebe on koko pentujen kasvuajan ollut se, joka ensimmäisenä uskaltaa kokeilla uusia juttuja. Se on ruvennut syömään kiinteää ruokaa ensimmäisenä, lähtenyt laajentamaan elinpiiriä pesästä ihan itsekseen ja rohkeasti matkannut tutustumaan hoitopaikan koiraan vailla sen suurempia ennakkoluuloja. Täysin peloton Bebekään ei ole, yllättävissä tilanteissa se saattaa pyrähtää piiloon, mutta palautuu tilanteista hyvin vikkelästi.

Kaikilla pennuilla on emolta perittynä hieman pidättyväinen luonne, suoraan iholle tunkevat vieraat ovat selkeästi hieman pöyristyttäviä. Tämä perhe arvostaa kohteliasta lähestymistä, jonka myötä he ovat varsin vapautunutta porukkaa.

Riehakasta koiraseuraa Bebe tuskin arvostaa, vaikka onkin suhtautunut kotihoitopaikan koiraan varsin rohkeasti. Beben uudessa kodissa tulisi olla aktiivinen ja nuori toveri, joka pysyy Beben vauhdissa mukana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.