Beatrix

Lisätty sivulle: 2013-04-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Beatrix
26.7.2013 Beatrix muutti omaan kotiin Helsinkiin Lulu kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaras, noin 1v. kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

25.4.2013 Beatrix on erikoisen värinen erittäin kaunis tytteli, mutta vielä arka. Beatrixilla oli koti, mutta neiti ei mahtunut omistajan muuttokuormaan ja se hylättiin ja jätettiin selviämään itsekseen luonnossa :(. Beatrix kaipaa rauhallista aikuiskotia, jossa ymmärretään aran kissan sielunelämää ja annetaan aikaa sopeutua omaan tahtiinsa uuteen perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.