Bean

01/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.11.2020 Bean muutti siskonsa Poppyn kanssa yhteiseen kotiin Helsinkiin Kiti-kissan kaveriksi.

***

Bean on kiltti ja leikkisä kissatyttö, joka etsii kotia siskonsa Poppyn kanssa.

22.10.2020

Bean saapui sijaiskotiin yhdessä siskojensa Poppyn ja Zeldan kanssa Kankaanpään eläinsuojelusta. Kissat tulivat luultavasti kissapopulaatiosta, ja olivat tullessaan likaisia ja arkoja. Aluksi kolmikko oli Rekku Rescuen sijaiskodissa hyvin peloissaan ja arasteli lähestyvää ihmistä. Kolmikko viettikin ensimmäisen viikkonsa pesukoneen takana piilossa. Sen jälkeen sekä Bean että siskonsa ovat rohkaistuneet huomattavasti.

Bean on sijaiskodissa vietetyn kuukauden jälkeen rohkaistunut huomattavasti ja on sisaruskolmikon leikkisin jäsen. Kaikenlaisten huiskalelujen, rapisevien aarteiden ja pallojen jahtaaminen on Beanistä mahtavaa. Sen lisäksi Beanin lempiharrastuksiin kuuluu kiipeilypuussa kiipeily ja lintujen katseleminen.

Ihminen on Beanistä edelleen suhteellisen epäilyttävä otus. Jos Beaniä lähestyy yllättäen, juoksee se edelleen lähimpään piilopaikkaan mulkoilemaan. Beanin aloitteesta tai rauhallisesti lähestyessä rapsutukset kelpaavat kuitenkin oikein hyvin – joskus Bean saattaa jopa kehrätä oikein rentoutuessaan. Sijaiskodissa on harjoiteltu myös sylissä istumista herkkujen avulla, ja ainakin herkkutarjoilujen ajaksi Bean tuli innokkaasti syliin istumaan. On hyvin mahdollista, että ihmisiin vielä paremmin tottuessaan Beanistäkin voisi paljastua oikea sylikissa niin kuin siskostaan Poppystä.

Bean rakastaa läheisyyttä muiden kissojen kanssa, ja on aina innokkaana pesemässä siskojaan ja puskemassa niitä.