Bea

05/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Siuntio (sijaiskodissa)

Bea on pieni ja sievä neiti, joka tutkii rohkeasti ympärillä olevaa maailmaa ja osallistuisi mieluusti moniin arjen askareisiin. Vaikka tyttö on pentueensa pienin, se ei silti jää sisarustensa varjoon ja onkin varsin taitava loikkimaan ja vaatimaan haluamiaan asioita.

11.9.2022

Bean veljet saivat jo oman kodin, joten tällä hetkellä Bealle etsitään kotia ensisijaisesti siskonsa Pillin kanssa.

31.8.2022

Bea on rohkea myös ihmisten kanssa ja tulee usein sohvalle lepäämään leikkimisen ja riehumisen jälkeen. Myös kaikki huiskuttimet, lelupallot sekä leluhiiret saavat kyytiä! Vessa-asiat neiti osaa hienosti ja ruokana on ollut laadukas viljaton kissanruoka sekä lihaa maistelussa.

Bea etsii uutta kotia ujomman siskonsa Pillin kanssa. Vähän isommat lapset ovat ok, sillä he jaksavat touhottaa ja puuhata aktiivisen pennun kanssa. Alle kouluikäisten lasten perheeseen Bea ei sovi. Sohvapalleroksi ei nuoresta kissasta ole, sillä leikkiminen ja riehuminen on osa pentuarkea.

Sijaiskodissa on iso rauhallinen koira, sellaiseen Bea on tottunut.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sadri / 0400 438 090

Soittoajat: Etukäteen sovittuna. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

sadrirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Bea

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.