Bea

Lisätty sivulle: 2016-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bea
25.11.2016 Bea ja Pörris saivat yhteisen kodin Espoosta.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.10.2017 Tälle kaksikolle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää! Pörriksen oksentelua jouduttiin tutkimaan jonkin aikaa eläinlääkärissä ja mahaa ja suolistoa ultrattiin. Munuaisvaivat pystyttiin kuitenki tutkimusten myötä sulkemaan pois. Oksentelun syy oli pörriksen suoliston ja mahan alueella, mutta nyt onneksi pörriksen oksentelu on saatu loppumaan ja muutenkin vointi hyväksi allergiaruoan ja oikeanlaisen lääkityksen avulla.

Tänä syksynä Pörriksen, Bean ja koko perheen elämään tuli iso muutos Espanjaan muuton myötä. Kissoille hankittiin kaikki tarvittavat rokotteet ja muut loishäädöt uutta maata varten ja saivatpa kissat omat passitkin. Lento espanjaan sujui hyvin, vaikka omistajaa taisi jännittää kissojen puolesta enemmän!

Molemmat kisulit ovat kotiutuneet erittäin hyvin espanjaan ja ovat sielläkin tottakai pelkästään sisäkissoja. Parvekkeella on kuitenkin mukava välillä käydä haistelemassa. Molemmat kissat tuntuvat nauttivan lämmöstä ja auringonvalossa makoilusta, taitavat itsekin siellä viettää leppoisaa siestaa. Molemmat kissat ovat hyvin sosiaalisia ja seurallisia ja ovat aina siellä missä omistajatkin.

Terveisin, Senorita Bea ja Senor Pörris sekä omistajat

30.11.2016 Käytiin tosiaan viime viikon perjantaina hakemassa tämä parivaljakko meille ja tänne kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää! Perjantai meni Pörriksellä ja Bealla molemmilla oikeastaan vaan asunnon tutkailussa ja haistelussa. Joka ikinen paikka piti tutkia ja haistella. Silloin olivat vähän pelokkaan oloisia ja löysivätkin parhaimman lymyämispaikan saunasta. Alkuun Pörris söi vähän huonosti, mutta nyt molemmat syövät oikein hyvällä ruokahalulla. Molemmat ovat syöneet nyt vähäfosforista siipikarjaa.

Alkujännityksen jälkeen molemmat ovat nyt sopeutuneet tosi hyvin! Nykyisin oikeastaan molemmat ovat aina kaikissa touhuissa kovasti mukana ja nauttivat paljon rapsutuksista. Yöllä kömpivät aina viereen nukkumaan ja aamulla, kun herää, ovat heti vieressä pyörimässä. Meillä täällä tosiaan sujuu oikein tosi mukavasti ja voin vain todeta, että olen niin onnellinen, että nämä ihanat kissat asustavat meillä! Laitan tässä liitteenä muutamia kuvia Beasta ja Pörriksestä täällä uudessa kodissa. Mukavaa loppuvuotta ja tulevaa Joulua toivottelee,

Bea ja Pörris & perhe

***

Leikattu naaras, syntynyt kevät 2015, kotihoidossa Vantaalla.

7.11.2016 Bea on varsin kiltti ja sievä oman arvonsa tunteva neiti. Ihmisenkin touhuissa se on usein mukana ja välillä vetäytyy nukkumaan omaan rauhaansa. Bea seurailee tarkkaavaisesti talon tapahtumia ja nauttii rapsutuksista. Sylissä olo on joskus mukavaa, mutta ennemmin tämä leidi käpertyy ihmisen viereen sohvalla kehräämään. Bea on rauhallinen kissa, mutta välillä lähtee kyllä villinä Pörriksen touhuihin mukaan.

Bea ja Pörris nauttivat kyllä toistensa seurasta vaikka kovin erilaisia ovatkin, tykkäävät nukkua kylki kyljessä ja pesevät toisiaan. Ovat myös molemmat lähes poikkeuksetta ovella odottamassa kotihoitajan tullessa kotiin.

22.9.2016 Bea saapui kotihoitopaikkaan yhdessä Pörriksen kanssa 10.9. Molemmat ovat asuneet pääkaupunkiseudulla sisäkissoina isommassa kissalaumassa, jossa oli myös kaksi isoa koiraa.

Bea on silkkisen pehmeän harmaan turkin omaava nuori hurmaava ja rauhallinen tyttökissa. Alkuun hoitopaikassa se vähän arasteli ihmistä ja hakeutui kovasti kissakaverin seuraan. Reipasta kissakaveria seuraamalla se on nyt jo uskaltautunut rapsuteltavaksi ja parin päivän jälkeen jo itsekseenkin hakeutunut kotihoitajan seuraan kovasti kehräten. Bea nauttii kovasti rapsutuksista ja hakeutuu ihmisen seuraan, sylissä oleminen on kuitenkin vielä vähän kummallinen juttu.

Kotihoitopaikkaan totuttuaan Bea ei ole kuitenkaan arkaillut vierailijoitakaan, vaan tullut hetken pohdittuaan tekemään tuttavuutta kaikkien kanssa. Bean ihanan pehmoinen turkki onkin saanut kovasti kehuja! Bea on kaikin puolin oikein viehättävä ja kiltti tyttökissa. Bealla olisi tärkeää olla reipas kissakaveri tulevassa kodissa. Se voisi muuttaa uuteen kotiin yhdessä Pörriksen kanssa tai sitten reippaan tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.