Bauhof (nyk. Bruno)

Lisätty sivulle: 2014-01-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bauhof (nyk. Bruno)
31.3.2014 Bauhof sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.9.2014 Kuvaterveisiä Brunolta ja uudelta kaverilta, Felixiltä. Pojilla menee todella hyvin, kahdessa viikossa ehtivät tutustua toisiinsa ja ovat jo parhat ystävät. Leikkivät, syövät ja nukkuvat yhdessä, ovat molemmat energisiä ja iloisia leikkikavereita.

***

Leikattu uros, aikuinen

12.2.2014 Bauhof se vaan odottelee tarhalla omaa kissakaverillista kotiaan. Ehkä liian tavallinen ulkonäkö on syynä, että tälle herralle ei meinaa löytyä kotia? Lisätty pari uutta kuvaa.

9.1.2014 Bauhof on oikein ystävällinen ja reipas poika. Se näyttää tarhalla tulevan hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Syliin Bauhof tuli oikein mielellään ja nautiskeli huomiosta muutenkin. Bauhof etsii kotia, jossa sillä olisi kissakaveri.

Bauhof on arviolta parivuotias ja se on löytynyt Pärnusta Bauhof-kaupan alueelta lokakuun alussa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.