Batwoman (nyk. Mörkö)

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4.1. Batwoman (nyk. Mörkö) sai kodin Myy-kissan kaverina

***

Batwoman on hiukan ujo pikkuneiti, jolla on supersankarin naamio kasvoillaan. Supervoimistaan hän on toistaiseksi paljastanut vasta superkiltteyden.

17.12.2019
Batwoman aka Bätliina, kotioloissa usein myös Bättis on populaatiokissa Vantaalta. Rekkujen hoiviin tullessaan noin viisikuinen pentu oli arka, mutta käsittämättömän kiltti. Kertaakaan ei Bättis ole nostanut kynttä tai hammasta ihmistä vastaan. Edes yhtä ainutta sähinää ei ole kuulunut.

Arkuuden pikkuhiljaa haihtuessa Bätliinan luonne on päässyt esiin. Kiltteys ei tarkoita, ettei neidillä olisi omaa tahtoa. Bättis ilmoittaa kyllä, mitä mieltä on ja mitä haluaa – lyhyin ja ytimekkäin miukaisuin.

Bätliina on vasta oppinut nauttimaan rapsutuksista. Edelleen kohti ojentuva käsi hiukan pelottaa, mutta kun sama käsi alkaa rapsuttaa niskaa ja korvia, kellahtaa Bättis pian kyljelleen ihastuksesta. Usein siinä vaiheessa neiti herää huomaamaan, että ”miten tässä näin kävi”, ja livahtaa tiehensä. Tullakseen hetken päästä takaisin hakemaan lisää.

Bätliinan suhde leluihin on ehkä hiukan omalaatuinen. Jokaikinen lelu, joka suinkin on mahdollista uittaa vesikupissa, siellä myös käy. Eikä muuten ole vielä tullut vastaan lelua, jota ei jollain ilveellä saisi kasteltua. Kissapedon vaistojaan Bättis toteuttaa teurastamalla ja nylkemällä karvapäällysteisiä lelujaan.

Hurmaavan kissaneidin persoonallisiin piirteisiin kuuluvat myös lapasta muistuttavat etutassut. Bättiksellä kun on varpaita enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Bätliina etsii ihmistä, joka ymmärtäisi hiukan ujoa, mutta toisaalta paljon huomiota ja rakkautta kaipaavaa kissapersoonaa. Kiltti, mutta rohkea ja leikkisä kissakaveri olisi myös tarpeen, jotta Bättis pääsisi eroon lopuistakin arkuuden rippeistä. Pienten lasten perheeseen Bättis ei ujoutensa vuoksi sovi.