Batman

1v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kiltti ja utelias tyttökissa Batman etsii omaa loppuelämänkotia yhdessä sisaruksensa Rohkelikon kanssa. Koti voisi olla sellainen, jossa olisi jo valmiiksi kiltti ja seuraa kaipaava kissa, joka voisi auttaa sisaruksia sosiaalistumisessa.

10.6.2024

Batman saapui yhdistykselle kissapopulaatiosta arviolta noin 4 kuukauden ikäisenä elokuussa 2023 kolmen muun kissan kanssa. Batman oli kissatiimin arimmasta päästä, mutta pikkuhiljaa hän on alkanut osoittaa luottamusta ja uteliaisuus on voittanut pelot. Uudet ihmiset ja kovat yllättävät äänet saavat yhä menemään piiloon, mutta pikkuhiljaa luottamuksen kasvaessa varmasti rohkeus voittaa. Batman kaipaa aktivointia, lemppareita ovat mm. leikkiminen kaikenlaisilla leluilla, lintujen katselu, älypelit, juoksentelu, kissasisaruksen Rohkelikon kanssa toistensa jahtaaminen ja piiloihin meneminen.

Batman uskaltaa tulla hyvän etäisyyden päästä haistelemaan sijaiskodin ihmisiä, ottaa herkkuja jo lusikalla tai vastaavalla tarjottuna. Koskettaa ei vielä pysty, mutta hän silti viettää aikaa samassa paikassa ihmisten kanssa ja seurailee sijaiskodin ihmisten tekemisiä. Harjaaminen ja muut hoitotoimenpiteet vaatii vielä kärsivällistä harjoittelua eikä hän ole arkuuden vuoksi vielä käsiteltävissä. Käsittelyharjoituksia tulisi jatkaa mm. eläinlääkärikäyntien vuoksi. Tulevalta kodilta toivotaan kissakokemusta ja ymmärrystä kissojen sosialisoitumisesta. Tulevalla kodilla voisi myös olla kotona muiden kissojen seurasta pitävä sosiaalinen kissa, jotta sisarukset oppisi luottamaan ihmiseen entistä enemmän.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Emilia / 045 608 0788

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

emiliarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Batman

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.