Batman

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

22.11.2021 Batman pääsi muuttamaan ikiomaan kotiinsa parhaan kaverinsa Taavin kanssa.

***

Batman on jo seniori-ikää lähestyvä herra, jonka paras ystävä on sen veli Taavi.

30.10.2021

Sijaiskotiin saapuessaan Batmania ujostutti kovasti, ja se piileskeli visusti veljensä Taavin kanssa rinnakkain. Piilosta poistuttiin vain syömään ja asioimaan vessassa. Arasta seniorista kuoriutui kuitenkin ajan kanssa aivan tavallinen ja todella seurallinen kotikissa. Hänestä saa varmasti seuraa vessaan, hän toimii apukokkina keittiössä ja nykyään tulee jopa sänkyyn nukkumaan. Batman tulee myös pöydän äärelle istumaan viereiselle penkille ja omia aamupalaleipiä saakin vahtia silmä kovana. Ruoka onkin Batmanin mielestä paras asia maailmassa, ja pöydille ei parane jättää syötävää tassujen ulottuville. Lelut eivät tätä herraa hirveästi kiinnosta, vaan parasta aktiviteettia on veljen kanssa painiminen ja ihmisen perässä juokseminen. Uusia vieraita Batman saattaa arastella, mutta joskus se antaa periksi ja menee uutta ihmistä tutkailemaan, etenkin jos on herkkuja tarjolla. Batmanin kanssa on harjoiteltu koppaan menemistä ja kynsien leikkuuta, ja toimenpiteet sujuvat hyvin, kunhan on herkkua tarjolla. Batmanille on maistunut ruoka monipuolisesti.

Batman etsii yhteistä kotia veljensä Taavin kanssa. Uudessa kodissa ei saisi olla muita lemmikkejä tai ainakaan ihan pieniä lapsia.

Summary in English

Batman is a senior cat, whose best friend is his brother Taavi.

30.10.2021

Batman was very shy when he first arrived to his foster home with Taavi. When he was given enough time he slowly became a very company-loving house cat. Batman will follow his caretaker around the house and he will help humans in the kitchen and in the toilet. He even likes to sleep in the bed nowadays. Batman will also accompany anyone eating, and humans have to be alert with their food, since Batman will steal anything he can reach. Batman does not care about toys a lot, and the best activity is wrestling and running around with his brother. Batman is shy with new people, but he will come to get treats from visitors.

Batman and Taavi’s new home should not have other pets or small children.