Barsik (nyk. Voitto)

Lisätty sivulle: 2012-02-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Barsik (nyk. Voitto)
9.6.2012 Barsik sai uuden kodin Vantaalta koiran kaverina.

***

Leikattu uros, noin 2v. (kevääällä 2012), kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

4.6.2012 Lisätty kuvia komeasta Barsikista, joka osaa ottaa elon rennosti. Barsikilla olisi jo hieman kiirus löytää se ikioma rakastava koti, jossa saisi nauttia omien ihmisten huomiosta ja osallistua arjen askareisiin.

11.5.2012 Barsikin varaus peruuntui ja tämä hurmaava herra jatkaa oman kodin etsintää. Opeteltiin Barsikin kanssa valjaisiin, viihtyy hyvin ulkona. Barsik on kiltti ja todella ihmisystävällinen, tykkää nukkua vieressä ja rakastaa rapsutusta.

10.4.2012 Barsik etsii uutta kotia, sillä kodissa aiemmin olleet kissat stressasivat Barsikista eikä yhteiselo yrityksistä huolimatta lähtenyt sujumaan. Barsik on todella seurallinen ja mukava kissa, nukkuu yöt kainalossa ja muutenkin rakastaa seurustella ihmisten kanssa. Barsik voisikin hyvin viihtyä myös ainoana silmäteränä.

***

17.3.2012 Barsik muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Leikattu Uros, n. 1-2 v (talvella 2012)

14.2.2012 Barsik on kotihoidossa Tallinnassa.

Kotihoitajan kertomaa: Tuttu tarina vanha mummo kuoli, asunto myytiin pois, kissa heidettiin kadulle. Super rakastava ja kiitollinen, juoksee perässä kuin koira. Tykkää kaikista: ihmisistä, kissoista ja koirista.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.