Barbara

Lisätty sivulle: 2008-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Barbara
22.2.2009 BARBARA SAI KODIN TURUSTA

****

15.2.2009 Barbaran kotihoitajan kertomaa: Barbara on nuori kissatyttö, jonka upea luonne on saanut monet kerrat hymyn huulillemme. Barbara on todella kiltti ja rauhallinen kissa, vaikkakin hänestä löytyy myös leikkisä ja touhukaskin puoli. Leikin jälkeen Barbara mielellään kömpii kauniille kerälle nukkumaan. Barbara on todella suloinen ja kaunis tyttö. Barbara on myös hyvin seurallinen ja hakeutuu ihmisten seuraan. Ensimmäisenä kun tulen kotiin, on Barbara vastassa minua ja odottaa innolla silityksiä. Barbaran alkuaikojen ujous on jo tipotiessään. Jos siis etsit kesyä ja seurallista kissakaveria perheeseesi, on Barbara ehdottomasti sopiva kissa. Barbaralla on myös rokotukset ja madotukset kunnossa, ja hänet on sterilisoitu. Lisätietoja voi pyytää ja kysymyksiä esittää Rekkurescuen yhteyshenkilön (Anne Vahalahti-Lehtonen) kautta

1.2.2009 Barbara kisu kaipailee omaa kotiaan. Tyttö ei välttämättä ole jokaisen mielestä mikään “missikaunotar” mutta on tosi symppis ja herttainen tyttönen. Todella seurallinen tyttö ja pitää myös isomman kissan seurasta kovasti. Pelkää kyllä vieraita ihmisiä, joten näytille tuleminen mahdollselle kotiehdokkaalle, on haasteellinen. Barbara kuitenkin tulee nopeasti seurustelemaan kunhan tutustuu ihmiseen. Kissa on vielä kasvavassa iässä, joten pitkäjalkainen ja hoikka tyttöhän tuo vielä on.

5.1.2009 Barbara on steriloitu

27.10.2008 Barbarasta on kehkeytynyt varsinainen sylikissa ja kehruukone joka seuraa varjona ihmisiä, pitää tosi paljon isommista kissoista.

22.10.2008 Barbara on kesyyntynyt huomattavasti. Tykkää paljon silityksistä ja syliinkin saa ottaa. Tyttö kehrää aina kovasti. Välillä on tosin kuitenkin hieman arka ja vaatii vielä kesyttämistä, mutta edistystä on tullut todella paljon. Nyt Barbara vain odottaa innokkaana omaan kotiin pääsyä. Muista kissoista Barbara myös tykkää paljon. Olisi mukavaa, jos Barbaralla olisi kissaseuraa uudessa omassa kodissaan. Barbara on rokotettu ja madotettu

12.10.2008 Barbara on suomalainen pikkuinen arkajalka tyttö, jota kuitenkin on jo päässyt silittämään ruokaa antaessa. Kovasti kehrää ja pitää kissa seurasta. Sohvallekin tulee viereen, mutta silloin ei saa silitellä. Barbara saatiin pyydystettyä kolmen muun sisaruksen kanssa ja on hoidossa Turussa.