Bänksi

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Bänksi on silityksiä rakastava kissaneiti, joka etsii kotia veljensä Pantsen kanssa.

 

14.11.2022

Bänksi on suloinen ja loputtoman rakkaudenkipeä siro kissaneiti, joka saapui sijaiskotiin veljensä Pantsen kanssa 10.9. Kaksikon aiempi perhe adoptoi kissat pentuina ja sisarukset ovat viettäneet lähes yksitoistavuotisen elämänsä yhdessä. Kodin vaihto tuli ajankohtaiseksi, kun Pantse alkoi käyttäytyä aggressiivisesti perheen vauvaa kohtaan. Kissoja ei siis sijoiteta lapsiperheeseen. Kissoilla ei myöskään ole kokemusta muista eläimistä.

Seurallinen Bänksi ei pidä nostelusta, mutta rakastaa olla sylissä ja siliteltävänä silloin kun siltä tuntuu, eli suurimman osan ajasta. Kissa löytyy lähes aina veljensä kanssa jostain ihmisen lähettyviltä, sillä ne kulkevat kuin varjo ihmisen perässä huoneesta toiseen ja asettuvat syliin tai viereen loikoilemaan. Puhelias Bänksi muistuttaa usein rapsuttelun tärkeydestä, ja ellei päivän silityskiintiö ole vielä täyttynyt, tekee neiti sen äänekkäästi tiettäväksi. Illalla nukkumaan mennessä kisu kömpii usein ihmisen kainaloon halailtavaksi. Kuten veljensä, Bänksi on utelias ja luottavainen uusien ihmisten seurassa ja hyväksyy heidät nopeasti. Kisu on silti hieman säikky koville äänille ja äkillisille liikkeille. Bänksi on vauhdikas ja leikkisä, ja hakee mielellään ihmisiä leikkimään ohjaten heidät lelujensa luokse. Ehdoton lempparilelu on rapiseva sulkahuiska. Bänksin innostuminen saa usein myös sen veljen leikkituulelle, ja kun oikein lähtee vauhti päälle, kaksikko jahtaa toisiaan energiapuuskassa ympäri asuntoa. Bänksi on taitava kiipeilijä ja löytyy välillä yllättävistä paikoista tutkailemasta milloin mitäkin, mutta usein ihan vain ikkunalauta ja auringonpaiste tekevät sen tyytyväiseksi. Toisin kuin veljeään, Bänksiä eivät narut tai langat kiinnosta lainkaan, ja se onkin esimerkiksi hyvää neulomisseuraa!

Molemmat kissat ovat aika nirsoja ruuan suhteen, mutta lemppari Latzin rinnalle on löytynyt myös muutamia muita merkkejä, jotka maistuvat kummallekin. Rutiiniksi on muodostunut ruokailu kolme kertaa päivässä. Bänksi on kokenut matkustaja, ja vaikkei kantokoppa ole sen lempipaikka, voi sen nostaa sinne ilman vastustelua. Sen sijaan kynsien leikkaamisesta Bänksi ei pidä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Bänksi

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.