Banjo

05/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

3.9.2020 Banjo muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi Helsinkiin.

9.9.2020 Kuulumisia uudesta kodista:

“Hain Banjon kotiin viime viikon torstai-iltana ja hän vietti ensi alkuun aikaansa makuuhuoneessani. Ruoka maistui heti hyvin ja hän rohkeasti lähti tutkimaan paikkoja, sekä nukkui aivan kyljessäni. Ja hän on kunnon kehräyskone.

Viikonloppuna hän pääsi tutkimaan muuta asuntoa ja taas Tiitus puolestaan meni makkariin hengailemaan. Sunnuntaina pojat sitten jo hieman tutustuivat toisiinsa. Samanaikainen ruokailu samassa tilassa on ollut haaste, koska kaverin ruoka saattaa kiinnostaa enemmän kuin oma. Mutta ilman tappeluita on selvitty ruokailusta. Ruoho vaan tuntuu aina olevan vihreämpää aidan toisella puolella.

Banjo on viihtynyt parvekkeella. Naapurikadun asfalttia on alettu tekemään uudestaan ja työmiesten seurailu onkin parasta ikinä. Eläinkaupasta ostetut pehmopallot ovat lempparilelu ja niitä Banjo kantelee suussaan ympäri asuntoa. Toinen lempileikki on hyökkäillä mun varpaisiin etenkin sängyssä tai Tiituksen häntään. Tästäkään ei kuitenkaan ole tappeluita syntynyt, vaikkakin Tiitus kyllä kertoo että häntä ei ole leikkikalu. Tiitus on ottanut Banjon siipensä alle ja peseekin monesti uutta pikkuveljeään.

Banjo on menevä kaveri ja tarkkoja kuvia on ollut vaikea saada, mutta elämäniloa ei hänestä puutu! Ennen kun tulin kotiin ovella odotti vain Tiitus, mutta molemmat pojat olivat eilen vastassa kauppareissulta tullessa ja se lämmitti mieltä! 😊”

****

Banjosta ei oteta tällä hetkellä enää kyselyitä vastaan.

****

Banjo on utelias ja leikkisä pieni kissapojan alku, joka rakastaa touhuta sisarustensa kanssa. Banjo etsii kotia yhdessä veljensä Pedonsilmän kanssa tai sellaista kotia, jossa on jo ennestään kiltti ja nuori poikakissa kaveriksi.

20.8.2020

Tämä suloinen punainen, kohta luovutusiässä oleva poikapentu on utelias ja leikkisä, hieman sisaruksiaan herkempi rakkauspakkaus. Banjo pitää sisarustensa kanssa painimisesta sekä laser- ja huiskalelujen kanssa leikkimisestä. Myös itsenäiset leikit hiirilelujen kanssa ovat pop. Banjo sisaruksineen tulee toimeen niin muiden kissojen kuin ihmisten ja koirienkin kanssa. Paljon haukkuvaa koiraa Banjo saattaisi hieman pelätä, mutta rauhalliset koirat ovat tulleet tutuiksi. Sijaiskodissa Banjo on tavannut päiväkoti-ikäisiä lapsia ja hän sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään kissaa oikein.

Vauhtia tämän pojan kanssa ei tule puuttumaan ja tulevan perheen tuleekin varautua mahdollisiin pieniin kolttosiin, joita tämä pieni punainen poika saattaa keksiä. Esimerkiksi sähköjohtojen suojaamiseen kannattaa varautua sekä siihen, että kaikenlainen muukin ei niin sallittu saattaa joutua pienten naskalihampaiden nakerrettavaksi. Kynsien leikkaamisen kanssa perhe pääsee harjoittelemaan hoitotaitojaan, sillä kovasta räpiköinnistä johtuen se vaatii vielä harjoitusta.

Banjo on jo hieman tutustunut raakaruokintaan sekä laadukkaaseen penturuokaan. Laadukkaan ravinnon jatkumisesta olisikin huolehdittava koko sen elämän ajan ja tästä yhdistys antaa tarvittaessa mielellään lisätietoja.

Banjo luovutetaan joko yhteiseen kotiin veljensä Pedonsilmän kanssa tai sellaiseen kotiin, jossa on jo ennestään Banjolle sopiva leikkisä ja nuori poikakissa kaveriksi.

Tässä on aivan mainio kissa jollekin, joka arvostaa huomiota rakastavaa, leikkisää ja elämäniloista kissanalkua loppuelämän perheenjäseneksi.