Bango (nyk. Pilli)

Lisätty sivulle: 2010-11-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Bango (nyk. Pilli)
12/2010 Bango muutti yhdessä Jummin kanssa yhteiseen kotiin pääkaupunkiseudulle.

***

Kuulumisia kodista:

4.1.2011 Hei! Bango (nyk. Pilli) ja Jummi (nyk. Pulla) ovat olleet meillä nyt reilu kaksi viikkoa ja pojat ovat kotoutuneet ensi koettelemusten jälkeen tosi hyvin. Ensimmäisinä päivinä pojat alkoivat aivastella ja yskiä. Oireet pahenivat, joten eläinlääkärikäynti oli edessä. Pullalla oli myös silmätulehdus. Taustalla on todennäköisesti jokin kissavirus. Antibioottikuurilla estettiin muiden tulehdusten tulo ja oireet ovat hitaasti mutta varmasti poistuneet. Kuurin aikana ruoka kuitenkin maistui ja kissat jaksoivat leikkiäkin. Nyt pennut ovat oikeita energiapakkauksia, rallia vedetään asunnon ympäri ja ruoka maittaa paremmin kuin koskaan! Pilli on pojista ujompi tapaus ja todella hitaasti lämpeävä, mutta sinnikkäällä yrittämisellä ja kärsivällisyydellä siitä on kuoriutunut mitä ihanin persoonallinen nuori kissaherra, joka antaa vieraidenkin vähän rapsuttaa. Pulla taas rakastaa kaikkia eikä pelkää mitään. Ikkunalauta on yksi poikien lempipaikoista, sieltä voi seurailla kadun tapahtumia ja pyydystellä lumihiutaleiden varjoja. Pehmeä sänky ja sohva taas ovat suosittuja torkkupaikkoja. Suurinta herkkua mitä pojat tietävät ovat katkaravut ja juusto. Varsinkin Pilli on perso ruoalle ja kasvaa huimaa vauhtia.

Uteliaat pojat tutkivat hanakasti kaikki uudet asiat ja esineet (Pulla etunenässä). Ihme kyllä, mitään ei ole vielä rikottu. Leikkiminen on poikien lempipuuhaa, ja ne leikkivät sekä keskenään, itsekseen että meidän kanssa aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Poikien touhuja on hauska seurailla ja kissat ovat tuoneet meille paljon iloa. Toivomme, että edessä on vielä monenmonta vuotta yhteisiä hetkiä! Kiitos Rekku Rescuelle ihanista kissoistamme. Terveisin; Petra, Teemu, Pilli ja Pulla

***

Urospentu, noin 3,5kk (marraskuussa 2010), kotihoidossa Vantaalla

24.11.2010 Rokotukset on saatu ja nyt olisi aika lähteä omaan kotiin, kunhan sellainen hyvä koti löytyisi. BBB pojat ovat tottuneet hoitopaikassa toisiin kissoihin ja koiriin. Bango “se keskosen näköinen” (kuten sitä perhepiirissä joku kuvaili) on sylipoika. Kun syliin malttaa rauhoittua pikkukissan kiireiltä niin alkaa hyrräys ja hyrinä.

5.11.2010 Veljekset Bingo, Bango ja Bongo odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Tarkoituksena olisi mennä kolmikon kanssa ensi viikolla eläinlääkäriin saamaan rokotukset ja mikrosiru, sen jälkeen pojat ovat valmiita omaan kotiin.

Bingo, Bango ja Bongo ovat tottuneet muihin kissoihin ja hoitopaikassa on myös koiria joihin tottuminen on myös hyvässä vauhdissa. Itse pojat eivät syliin yleensä hakeudu, mutta viimeksi eilen sain kuunnella kaunista kehräystä vaikka olinkin ensin ilkeä hoitotäti joka leikkaili kynsiä.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.