Bamse (nyk. Unto)

Lisätty sivulle: 2011-06-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bamse (nyk. Unto)
16.7.2011 Bamse muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

16.12.2011 Pienokainen saapui kesällä uuteen kotiinsa, ja aika onkin kulunut kuin siivillä sydäntenmurskaajakarvakasan kanssa, tuloksena etten osaisi enää edes kuvitella elämää ilman kissaa!! Unto on muuttunut alkupäivien sähistelevästä piiloonmönkijästä varsinaiseksi puskutraktoriksi ja reippaaksi pussailevaksi ihmisystäväksi. Kisu on todella seurallinen ja utelias tapaus, haluaa olla kaikessa mukana(istuu nytkin sylissä oikolukemassa)! Untosta näkyy tulevan komea kollinvonkale, kasvoi hirveää vauhtia; pari viikkoa sitten poju kävi leikattavana ja onkin toipunut hienosti.

Ulkona valjastelu sujuu jo melkoisen mukavasti, vähän vielä jännittää aluksi ja valjaiden pukeminen onkin sitten ihan kamalaa! Kopassa osaa matkustaa hienosti pidempiäkin matkoja. Vieraita ihmisiä ei pelkää lähes lainkaan, yleensä juoksee heti kiehnäämään jalkoihin ja vaatimaan silityksiä kun joku tulee kylään, ja onkin tähän mennessä onnistunut lumoamaan kaikki kohtaamansa tyypit ihanuudellaan!:-) On myös kova poika juttelemaan, ja perusäänenään kujertaa kuin mikäkin pieni pulu!

Unto rakastaa metsästysleikkejä yli kaiken, onkilelut ovat suosikkeja + ottaa tarkasti koppeja ilmasta kun leluja tai raksuja heittelee ympäriinsä! Paras lelu kaikista on kuitenkin paksun narun päähän sidottu tiuku, sekoaa heti kun sen ottaa esiin! Matot on nykyään jatkuvalla rullalla, mutta eipä tule ikinä tylsää tämän kaverin kanssa! Toinen fiksaatio on yhdessä kuvassa näkyvä pehmonalle – sanotaanko vaikka, että villipedon juuret näkyvät selvästi kun sen retuutus alkaa…! :-D Karhuparka ei siis alun perin tosiaankaan ollut Unton lelu, vaan koristeena hyllyssä: yhtenä päivänä toi vaan loikkasi ylös, nappasi nallen ja alkoi raadella sitä! Kisun ehkä hämmentävin keksimä leikki on sukeltaa sängyn alle selälleen ja sitten kaikilla jaloillaan vetää itseään ylösalaisin järkyttävällä vauhdilla edestakasin pohjalautoja pitkin!!?! Kissanruohossa taas ilmeisesti on paljon kivempaa pomppia, makoilla, juoda sen kasteluvesi tms kuin yksinkertaisesti syödä sitä. Unto toimii myös maailman parhaana herätyskellona; ilmestyy aina 10min ennen kellon soittoa aamuisin kainaloon kehräämään!:-)

Suurkiitokset Tallinnan kotihoitajalle Larissalle, kisuli oli hienosti opetettu tavoille – ei mitään ongelmia esim. raapimisen, vessajuttujen yms. kanssa, ja Rekkujen Heinille, jolle vielä lisäksi megakiitos passiasian/eläinlääkärin erehdyksien setvimisestä & käytännön neuvoista!!

***

Urospentu, noin 2,5kk (kesäkuussa 2011)

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia.

Sisarukset Babar, Bamse ja Betty odottavat omaa kotiaan kotihoitopaikassa Tallinnassa. Pennut ovat valmiita lähtemään koteihinsa heinäkuun puolivälissä.

Kolmikon emo on sama kuin jo kodin saaneilla Carlita, Carl ja Carlo kissoilla, se oli pitkään jo vältellyt loukkuun jäämistä vanhan mielisairaalan alueella.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.