Balleriina

Lisätty sivulle: 2011-09-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Balleriina
11.2.2012 Balleriina muutti omaan kotiin.

***

Leikattu naaras, noin 10kk (helmikuussa 2012)

3.2.2012 Balleriina olisi valmis lähtemään omaan kotiin! Balleriina on aktiivinen kissaneiti ja nopea oppimaan, joten sen kanssa voisi varmasti harrastaa esimerkiksi kissa-agilitya.

Tulevassa kodissa voi olla kissaseuraa, sillä Balleriina tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

22.12.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Balleriina on iloinen, seurallinen, ihmisrakas kisuli. Tulee hyvin toimiin kaikkien kanssa.

13.9.2011 Balleriina on erittäin tyypillinen tapaus, otetaan pikkupentu lemmikiksi ja kun se kasvaa isoksi, se hylätään kadulle. Balleriina on saanut nimensä hoikan ulkomuotonsa ja pitkien jalkojensa vuoksi. Balleriina on kotihoidossa Tallinnassa.

Kotihoitajan kertomaa: Tämäkin hylätty kissatyttö keräsi ruokaa kaupan vieressä.
Super rakastava, aina ihmisen vieressä (parempi paikka asunnossa on keittiö, missä saa aina ruokaa!), sopeutui hyviin kissalaumaan ja osaa puolustaa itseän.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.