Bali

Lisätty sivulle: 2014-05-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bali
25.5.2014 Bali sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.4.2015 Bali voi oikein hyvin ja hennosta pikkuneidistä on kasvanut jäntevä ja itsetietoinen neito. Talven tullen neiti kasvatti itselleen komean talviturkin, josta johtuen saikin lempinimen “Pörhelö”. Ruoka-aikaan neidillä on lisäksi hauska tapa hyristä ja pörhistää häntänsä aivan tuuheaksi. Ruoka maistuu todella hyvin ja emännän pitää olla tiukkana ettei touhu aivan ylensyönniksi mene, neidin elopaino kun on ollut hieman nousemaan päin.

Bali sai kaverin! Pikkupirpana Ninja muutti meille noin kuukausi sitten. Mietittiin että ehkä Bali kaipaisi kaltaistansa seuraa ja oikeassa oltiin. Aluksi uudelle tulokkaalle hieman suhistiin mutta eipä mennyt kuin viikko niin mentiin jo rallia yhdessä, kyhjötettiin kylki kyljessä sohvan alla imuria piilossa, nukuttiin yhdessä kerässä jalkopäässä ja pestiin toisen korvia. Ihana seurata näiden yhteiseloa! Bali toivottaa kivaa kevättä Rekkujen tädeille ja toivoo hyvää kotia muillekkin kodittomille!

29.6.2014 Aika on rientänyt siivillä pikkuneidin touhuja seurailleissa. Kotiuduttu on ja nyt ei enää piileksitä sängyn alla vaan kiipeillään jo sujuvasti verhoissa, ikkunaverkoissa, vaatekaapin hyllyillä, nukutaan avoimilla paikoilla ja vaaditaan palveluita :D Karvapallot eivät ole enää vaivanneet ja turkkikin on vaihtunut ohuempaan ja kiiltävämpään kesäturkkin. Alun nirsoilusta ei ole tietoakaan ja ruoka on alkanut maistua vähän liiankin hyvin. Aiemmin neiti söi saman kokoisen ruoka-annoksen kahdessa tai kolmessa erässä, kävi välillä venyttelemässä/pesemässä itseään ja saattoi jättääkin. Nyt syö koko annoksen heti kerralla ja puolen tunnin päästä pyytää lisää jos keittiöön päin sattuu katsomaankin..

​Leikityksestä Bali pitää onneksi vähintään yhtä paljon kuin ruuasta. Kun komeron oven avaa, on neiti salamana paikalla katsomassa josko sieltä joku uusi leikkiväline ilmestyisi. Jännittäviä väijytyksiä ja komeita saalistusloikkia nähdään päivittäin. :)

Omalta pieneltä ranskalaiselta parvekkeeltaan (verkotettu tuuletusikkuna) neiti vahtii pihan lintuja silmä kovana ja näkyi siellä yhtenä päivänä pupukin! Päiväunia nukutaan aurinkoisilla spoteilla tai kiipeilypuun ylimmällä tasolla, mistä näkee kätevästi keittiöön ja jos palvelusväki sattuu sinne menemään ;)

Valjaat tilattiin Vänttiseltä mittatilauksena ja niitä on muutamaan otteeseen pidetty päällä sisällä. Aluksi tulee aina valjashalvaus ja koko kissa vaan kellahtaa kyljelleen eikä osaa enää kävellä, mutta kun ottaa jonkun saalistuslelun esiin niin valjaat unohtuvat silmänräpäyksessä. Ulkoilemaan päästään varmaan jo pian kun kesäkin taitaa nyt alkaa :)

Bali ja kotiväki toivottavat ihanaa kesää!

4.6.2014 Bali neiti on kotiutunut hienosti. Aluksi arasta sängyn alla piileksivästä pikkuisesta on kuoriutunut leikkisä ja seurallinen pikkupantteri. Neidin lempipuuhiin kuuluu tikun nokassa roikkuvan lintulelun jahtaaminen ja ihan tavallinen kengännauhakin kelpaa saalistusleikkiin. Joskus iltaisin Bali saattaa saada ihan yksinäänkin iltahepulin, jolloin leluhiiri saa kyytiä pienen pantterin kynsissä ja neiti säntäilee häntä pystyssä asunnon päästä päähän.

Balin suurinta herkkua ovat turskanamit ja sian sydän. Ruoka-ajan lähestyessä neiti ojentelee tassujaan keittiön kaapin ovia tai lahkeita pitkin maukuen hyvin vienosti. Silityksistä Bali pitää niin paljon että kellahtaa monesti kyljelleen maahan ja alkaa pyöriä selällään puolelta toiselle kehräysmoottorin hyristessä :) Myös läppärin päälle neiti tulee mielellään kierimään jos siinä muka yrittää jotain naputella :D

Isäntäväki on jo aivan täysin sydämensä menettänyt tälle pikku hurmurille ja kiittää suuresti Rekkuja uudesta perheenjäsenestään! Iso kiitos myös kotihoitajalle ja varaajalle hyvistä neuvoista pulmatilanteissa!

***

Naaras, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla

12.5.2014 Balin omistaja joutui sairaalaan ja omaiset maksoivat rankkurille kahden viikon hoitoajan josko kissalle löytyisi oma koti. Valitettavasti kotia ei löytynyt, mutta päätimme ottaa Balin yhdistyksen hoiviin ja nyt aloitetaan kodin etsintä Rekku Rescuen voimin. Bali on todella kaunis siniharmaa nuori kissa, alkuun vähän ujo, sillä sen elämässä on ollut nyt paljon muutoksia, mutta varmasti tilanteen tasaannuttua Bali vielä reipastuu paljon.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.