Balarino (nyk. Marcel)

Lisätty sivulle: 2016-04-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Balarino (nyk. Marcel)
21.5.2016 Balarino muutti omaan kotiin Vaajakoskelle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

29.8.2016 Balarino uudelta nimeltään Marcel kotiutui uuteen kotiin aika nopeasti ja on oppinut syömään raakaruoan lisäksi kaupan guormet patee ruokaa. Marcel on ihastuttava ja rakastettava pallero. Marcel on hyvin leikkisä ja osoittaa hellyydenkipeyden hyppäämällä syliin ja tökkimällä pienellä nenällään omistajansa kättä vastapalveluksena rapsutuksia ja silityksiä. Marcel on tuonut elämääni uuden valon. Syksyllä on suunnitelmissa hammaskiven poistoa.

***

Leikattu uros, noin 4 v.

26.4.2016 Veljekset ovat kotihoitopaikassa alkaneet yhä useammin ottamaan mittaa toisistaan. Yhteisen kodin sijaan niille etsitäänkin nyt molemmille rauhallista aikuiskotia ainoana kissana.

19.4.2016 Balarino on kodinvaihtaja, joka etsii Rekku Rescuen kotihoitopaikassa uutta kotia veljensä Vilkun kanssa.

Balarino on rauhallinen kissaherra, joka lepäilee suurimman osan päivästä sohvalla seurailemassa maailman menoa. Huomionosoituksia tämä musta komea kolli kuitenkin rakastaa, ja alkaa kehrätä onnellisena kun sitä rapsutellaan. Välillä Balarino naukaisee sen merkiksi, että olisi aika huomioida kissaa. Balarino onkin perusluonteeltaan sosiaalinen ja suhtautuu tuttuihin ihmisiin lempeästi, mutta vieraat ovat joskus hieman pelottavia, samoin kovat äänet.

Balarino sopii rauhalliseen aikuiskotiin, mihin se mieluiten muuttaisi veljensä Vilkun kanssa, mutta Balarino voisi viihtyä myös kodin ainoana kissana. Poika on hieman nirso syömään, joten tulevalta kodilta vaaditaan tahtoa ja taitoa opettaa sille hyviä ruokailutottumuksia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.