Badger

08/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Badger on alkuun varautunut mutta rohkaistuessaan seuraa kovasti hakeva kehruukone, joka etsii kotia yhdessä veljensä Orcan kanssa.

7.7.2022

Badger saapui Rekuille vuoden 2021 syksyllä isosta kissapopulaatiosta yhdessä kahden sisaruksensa kanssa. Nykyiseen sijaiskotiinsa Badger muutti veljensä Orcan kanssa huhtikuussa ja meni pari viikkoa totutellessa uuteen paikkaan ja rohkaistua liikkumaan asunnossa. Nyt Badger hakeutuu jo syliin ja pyörii jo heti aamusta sängyllä vieressä herättelemässä hoitajaa.

Badger kärsi Rekuille tullessaan pitkään mahavaivoista ja antibiooteilla hoidettiin isospora-tartunta, sekä kutinasta, jonka johdosta nuoriherra syö monoproteiiniruokia, joka on auttanut ja uudessa kodissa voidaan varovasti alkaa laajentamaan ruokavaliota.  Myös korvat vaivasivat pitkään korvapunkkien takia ja niitä on hoidettu ja puhdistettu. Nyt korvat ovat kunnossa.  Badgerin pitkää turkkia on hyvä harjata säännöllisesti ja hän antaakin hienosti harjata. Muukin käsittely kuten korvien tarkastaminen ja syliin nostaminen sujuu hienosti. Kynsien leikkuu vaatii vielä lisää harjoittelua.

Badger tykkää painia veljensä kanssa ja pojat jahtaavat toisiaan, joten menoa ja vilskettä ei näiden veljesten kanssa puutu. Pallolelut ovat kummankin suosikkeja ja niitä pelaillaan ympäri asuntoa. Vieraita ihmisiä Badger ujostelee ja vie aikansa ennenkuin uskaltaa tulla esiin piilosta.

Bagder sopii rauhalliseen aikuiskotiin, jossa on kokemusta aroista kissoista ja jossa on halua ja aikaa antaa tälle pojalle sen kaipaamaa läheisyyttä ja jossa jatketaan käsittelyn harjoittelua. Lapsiperheeseen Badger ei sovi arkuutensa vuoksi ja koska Badgerilla on tapana välillä näykkäistä ihmistä varpaasta, ei aggressiivisesti mutta enemmän tottumattomuuttaan ihmisten kanssa oloon. Tätäkin tapaa tulisi uudessa kodissa edelleen kitkeä pois. Badger etsii kotia yhdessä veljensä Orcan kanssa.

Summary in English

Badger is reserved at the beginning but when he finds courage he is really friendly and loves  cares and company.

7.7.2022

Badger came to Rekku Rescue autumn 2021 together with his two siblings. To the  current foster home he moved in April together with brother Orca. It took a few weeks for this boy to get used to new place and find courage go move around the appartment. Nowadays Badger comes to sit on carers lap and comes to wake her up in bed in the mornings.

When arriving to our care, Badger suffered from some health issues. He had stomach problems for a long period and was given antibiotics to treat isospora- infection. There was also issues with itching, which has been treated with monoprotein- diet. This diet has helped and the new home can try carefully introducing other types of food. Ear mites also caused issues and his ears were treated and cleaned for a long period. Now ears are also healthy. Badgers long fur needs to be brushed regularly and he likes to be brushed. Handling in general is easy except nail cutting which still requires training.

Badger likes to wrestle with his brother and they chase each other around the house so there is no shortage of activity with these boys. Ball toys are the favourites and they are being played around the house. Badger is shy with strangers and takes his time before daring to come out of hiding.

Badger is suitable to a  calm adult home with experience on shy cats and where there is time to give this boy the attention that he needs. Badger is not suitable to a family with children, due to his timidness and also because he has a habit of biting peoples toes. This biting is not aggressive but probably more due to him not quite knowing how to be with people. This habit also needs still to be worked on. Badger would like to find a home together with brother Orca.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Nina / 045 6968610

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

ninarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Badger

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.