Badger ( Nyk. Maukka)

08/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

26.12.2022 Badger muutti veljensä Orcan kanssa omaan kotiin.

 

Badger on alkuun varautunut mutta rohkaistuessaan seuraa kovasti hakeva kehruukone, joka etsii kotia yhdessä veljensä Orcan kanssa.

14.10.2022

Badger on hyvin leikkisä poika ja on oppinut tuomaan heitetyn lelun takaisin leikittäjälle, jotta leikki jatkuisi. Tämän hetken hittileluksi Badger on valinnut kaikista vaihtoehdoista kissamaisesti itse löytämänsä pahvinpalan, jota hoitaja saa hänelle heitellä noudettavaksi. Rauhallisina hetkinä Badger viihtyy sylissä siliteltävänä. Badger toivoo kovasti omaa kotia veljensä kanssa, jossa olisi innokas leikittäjä ja silittäjä hänelle.

13.9.2022 

Badger etsii edelleen kotia yhdessä veljensä kanssa. Tämä ihmisläheinen poika on päivittäin ovella vastassa auttamassa kengännauhojen avaamisessa tai vaihtoehtoisesti tuomassa haastetta niiden sitomiseen. Rauhallisina hetkinä Badger tulee viereen tai syliin makaamaan. Lempileluksi on valikoitunut pieni vihreä hiiri, joka suussa poika kuljeksii ympäriinsä tai tuo hiirtä näytille. Tassuihin koskeminen ei vieläkään ole Badgerista kivaa, joten siihen edelleen totutellaan, jotta kynsienleikkuu helpottuisi.

7.7.2022

Badger saapui Rekuille vuoden 2021 syksyllä isosta kissapopulaatiosta yhdessä kahden sisaruksensa kanssa. Nykyiseen sijaiskotiinsa Badger muutti veljensä Orcan kanssa huhtikuussa ja meni pari viikkoa totutellessa uuteen paikkaan ja rohkaistua liikkumaan asunnossa. Nyt Badger hakeutuu jo syliin ja pyörii jo heti aamusta sängyllä vieressä herättelemässä hoitajaa.

Badger kärsi Rekuille tullessaan pitkään mahavaivoista ja antibiooteilla hoidettiin isospora-tartunta. Joiltakin populaation kissoilta löydettiin keuhkomatoja ja Badger on myös lääkitty sitä vastaa.  Badgeria on vaivannut myös ihon kutina, jonka johdosta nuoriherra syö monoproteiiniruokia, joka on auttanut ja uudessa kodissa voidaan varovasti alkaa laajentamaan ruokavaliota.  Myös korvat vaivasivat pitkään korvapunkkien takia ja niitä on hoidettu ja puhdistettu. Nyt korvat ovat kunnossa.  Badgerin pitkää turkkia on hyvä harjata säännöllisesti ja hän antaakin hienosti harjata. Muukin käsittely kuten korvien tarkastaminen ja syliin nostaminen sujuu hienosti. Kynsien leikkuu vaatii vielä lisää harjoittelua.

Badger tykkää painia veljensä kanssa ja pojat jahtaavat toisiaan, joten menoa ja vilskettä ei näiden veljesten kanssa puutu. Pallolelut ovat kummankin suosikkeja ja niitä pelaillaan ympäri asuntoa. Vieraita ihmisiä Badger ujostelee ja vie aikansa ennenkuin uskaltaa tulla esiin piilosta.

Bagder sopii rauhalliseen kotiin, jossa on kokemusta aroista kissoista ja jossa on halua ja aikaa antaa tälle pojalle sen kaipaamaa läheisyyttä ja jossa jatketaan käsittelyn harjoittelua. Perheeseen, jossa on pieniä lapsia Badger ei sovi arkuutensa vuoksi. Sen sijaan perhe, jossa on vähän vanhempia kissoihin tottuneita lapsia saisi Badgerista veljineen ihanat uudet perheenjäsenet.  Badger etsii kotia yhdessä veljensä Orcan kanssa.