Babar

Lisätty sivulle: 2011-06-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Babar
20.10.2011 Babar muutti omaan kotiin Esposeen.

***

Kuulumisia kodista:

12.5.2014 Moikka. Vähän Babarin kuulumisia laittelen ja muutaman kuvankin sain napattua.:)Babarilla ja kissakaveri Mortilla on löytynyt oikein hyvä yhteiselo ja kissanelämää viettelevät. Suunnitelmissa olis että muutetaan Lohjalle tän vuoden puolella ja laitetaan ulkohäkki pojille ni saavat vähän enemmän elämästä irti ku pääsee lintuja ja hyönteisiä tähyilemään. :)

Babarista on kuoriutunut oikein rohkea kissa. Koiriakin ollaan moikkailtu ja ihmiset ei enää poikaa pelota päinvastoin, alkanut oikein paljon kiinnostaa uudet tuttavuudet. :D

8.4.2012 Lisätty kuvia Babarista omassa kodissaan. Babar painaa nykyään 4,5 kiloa ja on leikattu kolli-poika:)

24.3.2012 Lisätty kuulumisia omasta kodista: Babarilla menee tosi hienosti. Giardia on selätetty ja poika on kasvanut niin paljon. Toisen kissan kanssa tulee hyvin toimeen. Tulee heti uusienkin ihmisten luokse rapsutettavaksi että turhat ujostelut on tainnu jäädä jo pois. Ja ihan on sylivauvaks tullu :D Babar on kyllä todella komea poika edelleen.

***

Uros, noin 6kk (lokakuun alussa 2011) / Vantaalla

7.10.2011 Babar se edelleen odottaa sitä omaa kotiaan, jossa olisi oma ihminen, jolla olisi aikaa silitellä, sylitellä ja leikkiä tämän aktiivisen pojankoltiaisen kanssa.

26.9.2011 Babarin ujous on karissut, ja tämä kolli rakastaa seuraa, kehrää, puskee ja heittelee kuperkeikkoja aina kun hoitohuoneeseen saa seuraa. Tämä herra ei yksin viihdy vaan tarvitsee seurakseen aktiivisen kissakaverin Babar voisi nauttia myös, jos hänen kanssaan harrastettaisiin esim. kissa-agilitya. Babar antaa hienosti hoitaa itseään ja osaa myös ilmaista itseään kumealla kollin äänellä:)

16.9.2011 Lisätty uusia kuvia komella Babarille

15.8.2011 Babar on kaksikosta ujompi ja katselee toistaiseksi tapahtumia hieman kauempaa. Babar on kuitenkin tosi kiltti kissa, ja vaikkei se toistaiseksi sylittelystä välitä, se ei koskaan käytä kynsiä/hampaita, jos haluaa pois sylistä. Huiskalelujen kanssa Babar villiintyy täysin ja ruoka maistuu :)

8.8.2011 Babar ja Fiinu saapuivat Suomeen kotihoitoon. Kumpikin kissa on ystävällinen ja leikkisä pentu, jotka tykkäisivät myös kissaseurasta.

13.7.2011 Babar on valmis lähtemään omaan kotiin.

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia.

19.6.2011 Sisarukset Babar, Bamse ja Betty odottavat omaa kotiaan kotihoitopaikassa Tallinnassa. Pennut ovat valmiita lähtemään koteihinsa heinäkuun puolivälissä.

Kolmikon emo on sama kuin jo kodin saaneilla Carlita, Carl ja Carlo kissoilla, se oli pitkään jo vältellyt loukkuun jäämistä vanhan mielisairaalan alueella.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.