Babar

Lisätty sivulle: 2016-06-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Babar
18.7.2016 Babar sai kodin Lohjalta kissan ja koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.7.2016 Babarin ensimmäinen viikko uudessa kodissa on sujunut ihan mielettömän hyvin. Hän ei ollut moksiskaan maisemanvaihdoksesta, kiersi kerran huoneen läpi ja tutki kaikki nurkat ja sen jälkeen oli ihan kuin kotonaan. Hyvin on syöty, juotu ja vessaa on käytetty mallikkaasti. Meidät on puskettu, pusutettu ja huristu jo ihan pilalle, kyllä tuo pikkukissa on vienyt sydämen ihan mennessään. Hän on ollut niin reipas ja onnellisen oloinen – mitään ongelmia meillä ei ole ollut. Kynnetkin leikattiin, eikä mitään ongelmaa (vaikkei sitä oltu vissiin koskaan aikaisemmin tehty) – Babar vaan sulki silmänsä ja hurisi koko toimituksen ajan. :D Helppo kissa hoitaa!

Itse asiassa koska sekä omat eläimet että Babar eivät vaikuttaneet kovin stressaantuneilta aloitimme jo tutustuttamaan heitä keskenään. Suurin yllätys on ollut, että myös meidän Minnin sydän on aivan sulanut ja hänestä on löytynyt aivan uusia puolia. Äidin kissan kanssa Minni tulee ihan hyvin toimeen, mutta ei ole kuulemma suostunut juuri leikkimään, vaikka Sissy on yrittänytkin. No nyt Babarin kanssa Minni onkin sitten leikkinyt ihan toden teolla, kissat vilistävät useampaan otteeseen päivässä ympäri taloa hännät pörheinä ja intoa pursuten. Välillä toinen jahtaa toista, välillä taas toinen. On täällä jopa putsattu toisten turkkeja ja makoiltu aivan vierekkäinkin. Kertaakaan eivät ole tapelleet, ei edes mitään sinne päinkään. Aluksi kumpikin sähisi pari kertaa, mutta ystävyys syntyikin sitten päivän tai parin sisällä ja nyt tulevat niiiin hyvin toimeen <3. Ollaan ihan hämmästyneitä! Tätä ei odotettu – ainakaan näin nopeasti kun tuon meidän neidin tuntee!

Koiran kanssa edistyminen ei ole ollut aivan yhtä nopeaa – tulevat kyllä toimeen ja voivat olla valvotusti samassa tilassa päivällä (joskus koiraa saa komentaa jos se alkaa haukkua ja jahdata kissoja – onneksi tämä on harvenemaan päin, eikä se siis vihaisesti jahtaa mutta kuitenkaan emme tuollaista käytöstä toivo häneltä). Yöt ja ne ajat jolloin emme ole kotona koira ja kissat viettävät vielä eri tiloissa. Minnin kanssa Babar saa olla kaiken aikaa, kun niin kovasti tykkäävät toisistaan eikä heillä ole mitään ongelmaa keskenään.

Pojastakin Babar on kovasti tykännyt ja poika Babarista. Välillä poika hihkuu ilosta vähän kovempaankin ääneen kun leikkii kissan kanssa (sille keppilelulla, niin ei ole kädet kissan kynsien alla), mutta Babaria ei kyllä yhtään pelota. Poikaakin on puskettu ja pusutettu paljon <3.

Laitan tähän oheen vielä pari kuvaa. Babar on niin nopealiikkeinen että monesti kun tajuan kaivaa kameran niin tilanne on jo ohi tai sitten kameraa tullaan puskemaan eikä sillä tavalla saa hyviä kuvia. Jälkimmäisessä kuvassa Babarin kynnet on juuri leikattu ja hän edelleen ottaa hyvin rennosti ja ojentelee koipiaan.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 10.2.2016, kotihoidossa Helsingissä

19.6.2016 Babar on hyvin sosiaalinen nuorukainen, jonka lempipaikka on sylissä. Babar on kaikessa mukana – seuraa sekä hoitokodin ihmisiä että koiria. Babarin tulevasta kodista voisi hyvin löytyä ystävällinen koira ja vaikka lapsia. Leikkisä Babar asuu hoitokodissaan rauhallisen veljensä Busterin kanssa. Tämä parivaljakko tulee mainiosti toimeen keskenään.

17.6.2016 Veljekset Babar ja Buster siirtyivät toiseen hoitopaikkaan, jossa niillä on seuranaan kaksi koiraa. Uusia kuvia ja kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja niihin ensin hieman tutustuu.

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Babar on reipas ja leikkisä kissapoika, jolla vauhtia riittää painiessaan kissakavereidensa kanssa. Babar myös tykkää silityksistä, ja syliinkin malttaa hetkeksi pysähtyä söpöstelemään. Babar muuttaisi mielellään samaan kotiin veljensä Busterin kanssa tai jonkun toisen poikapennun kanssa, täältä samasta hoitopaikasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.