Baba (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2007-07-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Baba (nyk. Siiri)
10/2007 Baba muutti uuteen kotiin.

***

Naaras, noin 6kk (syksyllä 2007)

25.10.07 BABA, nyk. Siiri etsii uutta kotia allergian takia

Kertomus kodista: Hei! Saimme 5.8. kotiimme Baba-kissan jonka ristimme Siiriksi. Isännälle alkoi jo viikon jälkeen ilmetä allergisia oireita, ja siedätyshoidosta huolimatta oireet eivät ole helpottuneet. Tämä saa mielen surulliseksi, sillä allergia ei ollut tiedossa ja Siiristä on ehtinyt tulla meille todella rakas. Mutta mielestämme mielekkääseen kissanelämään ei kuulu viikoittaiset pesut. Joten Siiri etsii nyt uutta kotia. Ohessa kuvausta Siiristä ja muutama uudempi kuva.

Kissaneiti Siiri täyttää lokakuun lopussa 6 kuukautta. Hän on ruskearaidallinen tiikeri, jolla on valkoinen vatsa ja valkoiset lapaset tassuissa. Siiri on seurallinen ja ystävällinen kisu, joka nauttii muun muassa maharapsuista, yhteisistä päivätorkuista emännän kanssa ja lempilelunsa noutamisesta. Lisäksi Siirulainen on kova tyttö juttelemaan; asiaan kuuluu tervehdykset ja iloiset kurahdukset leikkiessä. Siiri on tuonut meille paljon iloa näinä parina kuukautena jotka olemme saaneet viettää yhdessä. Joudumme kuitenkin valitettavasti luopumaan pikkuneidistä isännälle puhjenneen pahan allergian vuoksi. Siiri viihtyisi varmasti kodissa jossa sillä olisi kissaseuraa tai jossa sen ei tarvitsisi olla kovin pitkiä päiviä yksin. Uuteen kotiin Siiri saa mukaansa tutun kantokopan sekä hiekkalaatikon, lempileluja unohtamatta. Ohessa parhaita otoksia veikeästä kisulista.

Kulukorvaus 50e

***

5.8.2007 Baba muutti omaan kotiin.

***

Naaraspentu, noin 3kk (heinäkuun 2007 lopussa)

22.7.07 Baba, Bimbo ja Bono ovat sisaruksia jotka etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Tietoja Tallinnasta:
Talojen valisessa raossa eli sopuisa kissanperhe:
Vammainen emo-kissa (1/3 etukapalasta on poissa) ja 3 ihana pikkuhurmuria.

Pitempikarvaiset ruskea-raidalliset sisko ja veli, lyhytkarvainen isosilmanen raidallinen valkeakapallinen sisko.

Pennut ovat ystavalliset ja hellat, erittain ihmisrakastavia-koskaan ei kayta kynsia tai hampaita edes leikkiessa.

Odottavat kotihoidossa oma rakastava perhetta.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.