Azalea-Alppiruusu (nyk. Pippuri)

Lisätty sivulle: 2012-09-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Azalea-Alppiruusu (nyk. Pippuri)
3.11.2012 Azalea-Alppiruusu sai oman kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

10.11.2012 Azalea-Alppiruusu nyk. Pippuri tuli onnellisesti meille perille viime lauantaina. Viikko onkin mennyt nopeasti! Pippuri oli heti kuin kotonaan ja leikki paljon uusilla leluillaan. Koiran kanssa tutustuminen aloitettiin hitaasti ja nyt Pippuri ja Leija tulevat hyvin toimeen.

Ensi alkuun Pippuri ei syönyt juuri mitään vaikka kaikkea koetettiin tarjota, mutta kahden päivän päästä alkoi ruoka maistua kunnolla. Nyt vain sitten ripuli vaivannut aika pahasti viimeiset kolme päivää. Mietin vain, olisiko se, että kisu on saanut niin paljon rokotuksia, vaikuttanut jotenkin. Samoin hän aivasteli ekat päivät tosi paljon, mutta se on laantunut. Leikki sujuu ja Pippuri on muuten virkeä, joten ajattelin pari päivää katsoa tilannetta. Muinoin entinen kissamme reagoi vatsallaan samalla tavalla meille tullessaan ja silloin eläinlääkäri antoi neuvon antaa matokuuri kissalle, mikä tepsikin. Mutta Pippurihan on saanut nuo kaikki kuurit jo. Ruokavalion olen koettanut pitää sen mukaisena kuin sain informaatiota aiemmasta ruuasta. Mutta terveeltä tyttö muuten vaikuttaa. Leikkii, syö ja nukkuu sylissä ja sängyssä.

Mutta kiitos ihanasta kisusta! :) Parempaa ja kauniimpaa kissaa tuskin olisin voinut löytää, rohkea ja ystävällinen. Tuossa Pippuri kävi juuri puskemassa koiraa.. :) Kun tuon mahan vielä saisi siltä kuntoon! Taruhelinä

***

Naaraspentu, noin 2,5kk (syyskuussa 2012)

14.9.2012 AZALEA- ALPPIRUUSU 2,5kk:den ikäinen herkkä kissatyttönen, joka on vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämmellistä loppuelämän sisäkissankotia. AZALEA on kaunis kuin karkki. AZALEAN turkista löytyy värejä joka lähtöön, hänellä on todella upean keltaisen syksyn värinen turkki. Pikkuinen on kiltti ja hellä. Kissalapset ovat kasvaneet perheen keskellä, ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla. Pennut ovat saaneet matolääkityksen ja ne ovat myöskin jo saaneet ensimmäisen rokotuksen. 100% sisäsiistejä kaikki. Pennut olisivat kohta valmiita lähtemään uuteen kotiin, jos sopiva koti löytyisi. Nukkuvat yöt masun päällä, päivisin ottavat yhdessä nokosia, iltaisin ovat vauhtiveikkoja. Seuralliset ja ihanat vauvat. Kehräävät melkein joka hetki! Kissalapset tahtovat olla sylissä, ja kehräys tulee heti suurena nautintona. Yhdessä he aina leikkivät, syövät, nukkuvat ja tutkivat uusia asioita. Kissalapset ovat hyvin ihmishakuisia sylihyrriä, ahkeria toimimaan ihmisensä kanssa ihan kaikkea. Ihan mukavia sopeutumaan myös perheeseen, jossa on jo koulunikäisiä lapsia, lapsia eivät kammoa mitenkään. Koirankin kanssa ovat tehneet tuttavuutta, sillä hoitomammalla on pieni kiltti koira. Etsinnässä on loppuelämän kissarakas koti.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.