Aurora (nyk. Atlas)

Lisätty sivulle: 2009-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Aurora (nyk. Atlas)
27.2.2016 Atlas ja Apollo saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.3.2016 The boys are doing really well. Our plan was to keep them in one of the bed rooms for the first couple of days so that they could calm down. But once we went to sleep on the first night they competently opened the door and explored the entire house. Apollo was quite shy in the beginning but now he has really started to warm up. He particularly loves spending time on the stairs. And Atlas is more than happy to go all around the house purring and meowing

Of course the real action starts at nights when humans sleep upstairs, judging by the sound effects the boys are having a lot of fun downstairs.

***

Leikattu uros, s. 5/2009. Kotihoidossa Helsingissä.

14.2.2016 Varaajatäti kävi hoitamassa Apolloa ja Atlasta viikonloppuna ja nämä veikeät herrasmiehet veivät kyllä sydämen mennessään! Atlas on todella hellyydenkipeä poika, joka juttelee usein ja tulee mielellään viereen kehräilemään. Leikkiin ei myöskään tarvitse tätä poikaa houkutella ja huiskalelulla leikkiminen on Atlaksen lempipuuhaa. Molemmat pojat ovat leikkisiä ja tykkäävät myös juosta rallia lattia tömisten. Melko rauhallisia pojat kuitenkin ovat. Hoitotädin syliin on kiva tulla ja kehräillä siinä. Missä olisi pojille ne omat ihmiset, jotka hurmata?

26.1.2016 Atlas ja Apollo ovat asustelleet nyt viikonlopun yli kotihoitopaikassaan ja alkaneet jo alkujärkytyksen hälvettyä kotiutua. Atlas on komea musta pantteri, joka ei voi saada tarpeekseen rapsuttelusta ja huomiosta sekä kehrää ihan tauotta. Atlas tykkää kovasti leikkiä ja on hyvin seurallinen. Molemmille pojille ruoka maistuu ja laatikko löytyi heti ensimmäisenä yönä.

Apollo ja Atlas ovat veljeksiä ja etsivät kotia yhdessä. Ne ovat asuneet lapsiperheessä, joten koti voisi olla myös lapsiperheessä. Liika häly ja vilkkaus voi kuitenkin olla Apollollelle liikaa. Missä olisi näille hurmaaville veljeksille rakastava loppuelämän koti?

24.1.2016 Apollo ja Atlas siirtyivät kotihoitoon Helsinkiin. Kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja vähän tutustuu poikiin!

2.10.2015 Apollo ja Atlas ovat hieman vierasarkoja, mutta tutut ihmiset saavat silitellä ja rapsutella poikia. Alkujännityksen jälkeen pojat kyllä tulevat pyörimään jalkoihin ja voivat tulla sohvalle viereen makoilemaan. Pojat tykkäävät mennä esim. peiton tai maton alle jemmaan ja lempipuuhaa on piilotettujen herkkujen etsiminen asunnosta! Myös laser-lelu on hyvä löytyä uudesta kodista, se saa erityisesti Atlaksen töppöset vauhtiin! Apollo tykkää enemmän huiskaleikeistä.

Pojat saavat mukaansa niille hankitut tarvikkeet (raapimapuun, kuljetusboxit, ruokakipot ym.).

Atlas ja Apollo etsivät uutta yhteistä kotia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

***

11.9.2009 Aurora ja Apollo muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

22.5.2015 Saavuttuaan 12 viikkoisina Atlas piti sähinää Apollonkin puolesta. Ne olivat ahtautuneet pieneen nurkkaan pakastimen ja seinän väliin, josta ne eivät lähteneet ennen kuin olimme poistuneet huoneesta. Ensimmäisen illan jälkeen ne pikku hiljaa alkoivat liikkumaan myös meidän ollessa samassa tilassa ja syliharjoittelut aloitimme saman tien. Apollo oli sylissä rauhallisen oloinen, kun Atlas piti poraavaa varoittavaa ääntä. Nykyään arka Apollo on hiukan erakkoluonne, joka käy kyllä jaloissa päivittäin ja rauhallisempina päivinä kiipeää sohvalla syliinkin kiehnäämään. Se on mukavuuden haluinen ja turkkinsa takia veljeään isomman näköinen leijona. Ovikellon soidessa Apollo ryntää piiloon, mutta saattaa näyttäytyä vieraillekin hyvällä tuurilla (varsinkin rauhallisemmille vieraille).

Atlas on paljon reippaampi, jonka mustassa turkissa näkyy tiikerin raidatauringon paisteessa. Se saattaa tulla tekemään tuttavuutta jo melkein ovelle ja nukkuu useasti vieressä sohvalla. Sen kehräämisen kuulee kauas ja se kehrää usein. Hurina saattaa alkaa jo sen hypätessä viereiselle tuolille. Virikkeitä ja tekemistä Atlas tarvitsee veljeään enemmän. Päivät pojat viettävät nukkumalla joko kiipeilypuussa tai sohvalla. Hereillä ollessaan pojat katselevat ulos ikkunoistamme. Tottakai pojilla on myös omat painihetkensä, joskin vauhti on rauhoittunut pentuvuosista. Kissanminttu ei pojissa saa reaktiota aikaiseksi, mutta valeriaanileluista saa varmat painimatsit. Pojat ovat päässeet kokemaan vuosien aikana jo muutaman muuton. Atlas sopeutuu uuteen kotiin nopeasti, Apollo sen sijaan feromonihauhduttimesta huolimatta kärsi viimeisimmässä muutossa ensimmäisen viikon öisin vähän eroahdistusta. Lapsiperheen elämää pojat ovat seuranneet jo melkein 5 vuoden ajan.

***

30.8.2009 Apollo ja Aurora siirtyivät yhdessä Porista kotihoitopaikkaan Vantaalle.

Aurora vaikuttaa vielä kovin pelokkaalta pikkuiselta joka tuijottelee pienillä pyöreillä silmillään kuin kauhistunut metsäneläin, mutta Apollo on paljon reippaampi kaveri joka oli eilen jo sylihajoittelussa moneen kertaan.

Pennut madotetaan ja ne käyvät ennen kotiin lähtöä eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun.

13.8.2009 Tiikerin Silmä, Amiraali, Apollo ja Aurora ovat löytyneet yhdessä hylättynä Hyvelästä, Porin seudulta 29.7.2009 ja tuotu turvaan löytökissataloon.
Pennut ovat noin 10-viikon ikäisiä. Niiden sukupuolesta ei vielä ole tarkkaa tietoa. Aurora on melkein musta, pieni valkoinen piirto kaulassa. Pennut odottavat omistajaansa 14.8.2009 asti, jonka jälkeen niille voi tarjota sitä loppuelämän kotia. Pennut luovutetaan kotiin, kun ne ovat 12-viikkoisia.